Ауспусна генерация и коне?
Модератор: bum_bum
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Според мен лично се поинтересувай бум-бум какво е направил, за тия пари които е дал който и да питах каза че по-добро няма как да стане 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
Братле не съм сигурен а съм убеден че няма да дадеш 5к след като колата ти струва почти толковаCONAN написа:slavianko написа:Леден ти уби всичко детско в негоICE написа:Около 5 хил лв ще струва всичко.
Иди в Хеед91, там ще ти предложат цяла генерация SuperSprint, която е супер.![]()
Мисля че няма да попита повече за заводски цени
![]()
Много благодаря за сериозното отношение,всичко се обръща на базик и подигравка.Ти откъде си толкова сигурен ,че няма да дам 5000 лева?
Въобще вместо да има някъква взаимопомощ поне с информация половината постове са с подигравателен елемент.
ICE i bum bum благодаря за инфото, а всички останали си помислете в такъв стил ли трябва да бъдат изказванията ви.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
Аз мога да кажа по темата 4е след колектара назад колкото и пари да вложи6 ефект като пови6аване на конските сили ниама да има.Самия колектор пови6ава конете,но триабва да бъде внимателно подбран,защото има и слу4аи 5к.с. надолу с колектор за над 1000лв.А за 4ипа,той има ефект при автомобили с компресор а за атмосверните ефекта е под4ти незна4ителен.За това ще те посаветва ако не ти се дават над 2000лв. по добре не се захащай.А по вапроса с звукък ако напраеи6 комбинацията сп. колектор сп. генерация направо като мине6 по улицата буквално 6те паднат лампите..............

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ми необразно казано колата е съвсем малко по- шумна от стоковитев ниските обороти, а вървежа в ниските се осеща осезаемо. след 4000 имам чувството, че малко по- зле от преди, но то се и очакваше с тоя тип колектори
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
slavianko написа:Братле не съм сигурен а съм убеден че няма да дадеш 5к след като колата ти струва почти толковаCONAN написа:slavianko написа:Леден ти уби всичко детско в негоICE написа:Около 5 хил лв ще струва всичко.
Иди в Хеед91, там ще ти предложат цяла генерация SuperSprint, която е супер.![]()
![]()
Много благодаря за сериозното отношение,всичко се обръща на базик и подигравка.Ти откъде си толкова сигурен ,че няма да дам 5000 лева?
Въобще вместо да има някъква взаимопомощ поне с информация половината постове са с подигравателен елемент.
ICE i bum bum благодаря за инфото, а всички останали си помислете в такъв стил ли трябва да бъдат изказванията ви.
Никога недей да бъдеш толкоз убеден ,съвет от мен.От човека по скрито нещо няма,от бмв фен още повече.Като гледам твоята кола и те не струва повече от една генерация ама....тема на друг разговор.
За сведение дал съм над 1000 лева за бас и усилвател преди 1 седмица.
Но темата не е кой колко ще даде или да си мерим п....те.
По скоро исках да разбера за себе си дали си струва инвеститицията и имали реална полза от такова вложение.
Заключвайте темата защото няма какво да се каже повече.
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Аз да попитам какво означава спортен колектор ?
Моят е заводски е 4-2-1 тип (ако има друг ест. ) за 4 цилиндров мотор ?
Моят е заводски е 4-2-1 тип (ако има друг ест. ) за 4 цилиндров мотор ?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Е то на там отиваше темата и без товаCONAN написа:slavianko написа:Братле не съм сигурен а съм убеден че няма да дадеш 5к след като колата ти струва почти толковаCONAN написа:slavianko написа:Леден ти уби всичко детско в негоICE написа:Около 5 хил лв ще струва всичко.
![]()
Никога недей да бъдеш толкоз убеден ,съвет от мен.От човека по скрито нещо няма,от бмв фен още повече.Като гледам твоята кола и те не струва повече от една генерация ама....тема на друг разговор.
За сведение дал съм над 1000 лева за бас и усилвател преди 1 седмица.
Но темата не е кой колко ще даде или да си мерим п....те.
По скоро исках да разбера за себе си дали си струва инвеститицията и имали реална полза от такова вложение.
Заключвайте темата защото няма какво да се каже повече.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring

Поздрави на всички.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2