Какъв тЮнИНГ харесвате? парт чу (2)
Модератор: bum_bum
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
За колегата Молов - чак па кочина да е
Просто да е сток и да не личи, че е "бйегачка"
Може и като нова да е (стига да си я намериш
)

Просто да е сток и да не личи, че е "бйегачка"

Може и като нова да е (стига да си я намериш

Mens sana in corpore sano
Mollov написа:Сега ако приемем, че якият външен вид е комплект със същият отвътре.... в този случай избирам М40-ката, която обаче ше ме вози прилично и няма да ме е гнус да сядам на изтъркани седалки и мизерен интериор... онова с 200+ коня в този си вид е за драг само...
малко пресилено,200 коня по скоро за дрифт

Иначе аз предпочитам 200+ коня под капака с хубаво окачване и спирачки,но ако има и м пакет...

иначе ако съдя по колата си :май съм нещо средно стъклопластова броня окачване и 150hp но да се надяваме скоро да се променят нещата

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
R1cerBoy написа:Кой ти каза, че колата 200 коня трябва да е кочина ... ти как си мислиш че можеш да подобриш интериора на една оригинална кола стига глупости
Са все си мисля, че става дума за "занемарена" на външен вид (и вътре), но мощна кола или яка на външен вид, но "ялова" кола.... кое от двете... са ако едната е прилична, но stock като интериор и екстериор (но запазена!) и с 200 коня под капака - съгласих се... в този случай верно трябва да ти купят малко лимони, ако избереш наточената само щото е много "яка" на външен вид

gotcha, с това ти допълнение (в последният пост) няма какво да коментираме повече тогава

- gotcha
- младши ентусиаст
-
Ми така излиза май, ако гледаме вота
Иначе една 316 примерно зелена с тасове, надали ще изплаши някой надъхан хондаджия
Като цяло това ми беше идеята. Иначе е ясно, че всички искат 328 М пакет

Иначе една 316 примерно зелена с тасове, надали ще изплаши някой надъхан хондаджия

Като цяло това ми беше идеята. Иначе е ясно, че всички искат 328 М пакет

Добре де, колко хора(освен логнатите тук, разпознават истинските М-ки, че някои и тук не ги разпознават)! За хората необвързани с марката няма М-пакет, не знаят защо по дяволите тая броня струва 3 пъти колкото обикновената, или какво им е различното на тея прагове, че са 500 лв. Ако някой влага пари в това, то е за собствено удовлетворение и за хвалба тук. Боли го някой фен на Хонда, че си с М-пакет(изобщо няма да забележи). Забелязваме ги ние, и се "чешем" яко! Аз не съм кой знае какъв шофьор, не се дърпам по светофарите с никой, но когато си измия колата винаги се обръщат глави и ми е кеф. Кеф ми е да си седя на кожен салон, да ми е чисто и да не скърца всяка пластмаса в купето, да не ми трака предницата, и да си чувам мислите докато карам. Наречи го позьорщина, мен ме боли оная работа 

- gotcha
- младши ентусиаст
-
Ами човек, колата ти наистина изглежда супер, а и е с добър матор, така че дискусията не важи явно за теб
Но хипотетично предполагам би отговорил с номер 2, съдейки по думите ти...
П.С. Никой да не се засяга, че кара М40 ей

П.С. Никой да не се засяга, че кара М40 ей

//M_Power написа:Аз не съм гласувал защото предпочитам третия вариянт а той е, да изглежда като 316 да е с //М 40 и да е турбо с много конеда видиме колко невървяща е 316-ката
ми това е първия вариант
аз лично искам и двете една наточена отвънка брони джанти и тн с филтерче чипче ниско окачване но мотора да не е пипан (турбота валове кована карантия) - това да ми е 520ката. а отделно е е30 турбо с абсолутно сток външен вид

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
koyota написа:Добре де, колко хора(освен логнатите тук, разпознават истинските М-ки, че някои и тук не ги разпознават)! За хората необвързани с марката няма М-пакет, не знаят защо по дяволите тая броня струва 3 пъти колкото обикновената, или какво им е различното на тея прагове, че са 500 лв. Ако някой влага пари в това, то е за собствено удовлетворение и за хвалба тук. Боли го някой фен на Хонда, че си с М-пакет(изобщо няма да забележи). Забелязваме ги ние, и се "чешем" яко! Аз не съм кой знае какъв шофьор, не се дърпам по светофарите с никой, но когато си измия колата винаги се обръщат глави и ми е кеф. Кеф ми е да си седя на кожен салон, да ми е чисто и да не скърца всяка пластмаса в купето, да не ми трака предницата, и да си чувам мислите докато карам. Наречи го позьорщина, мен ме боли оная работа
Ей това е правилното мнение по въпроса

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз гласувах за 200+ коня под капака, но си пропуснал шпера
Щото ако М-стайл 316-ката има шпер ще избера нея 

BMW only!
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3