Заден мост от 325 - какво да го правя??
Модератор: bum_bum
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
zBoost написа:Виж сега...махаш 2та номера, развиваш ги и посредата слагаш една 325ца и пак ги завиваш
Ти така ли направи?

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
А бе нямам си и идея дали стават или не но аз на моито ги отнесох на маисторите в сервиза и им казах сменяите и те смениха
а пък как
Само дифа си ми остана оригиналният! "за момента само"

Само дифа си ми остана оригиналният! "за момента само"

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
А някой знае ли как седи въпроса с километража, ако сменя дифа и е с друго предавателно число? Тоя датчик къде мери, на короната или на пиньона? Щото ако е на пиньона май ше показва грешно?? Като го гледам на схемата, май е откъм страната на короната ама знае ли човек...

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Митко Ганчев написа:А някой знае ли как седи въпроса с километража, ако сменя дифа и е с друго предавателно число? Тоя датчик къде мери, на короната или на пиньона? Щото ако е на пиньона май ше показва грешно?? Като го гледам на схемата, май е откъм страната на короната ама знае ли човек...
няма страшно има си една хуиня там зака4аш си буксата както си е стандартно и няма проблеми , ам,а по-добре ми го дай тоя диф на мен

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Бреее па тоя лудия къв е лаком бе, де що има шперове сички иска да ги лапне
Де да знам математически погледнато отношението между 3.45 и 3.15 е около 100 към 91... Грубо 10% намаляне на въртящия момент ако мисля в правилната посока. Все пак ме блазни мисълта да се пробвам, но ще го мисля. Са ше го фърля тва железо в мазето като го взема и ако не ме гложди много отвътре, ше се опитвам да уча за изпити

Де да знам математически погледнато отношението между 3.45 и 3.15 е около 100 към 91... Грубо 10% намаляне на въртящия момент ако мисля в правилната посока. Все пак ме блазни мисълта да се пробвам, но ще го мисля. Са ше го фърля тва железо в мазето като го взема и ако не ме гложди много отвътре, ше се опитвам да уча за изпити

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Митко Ганчев написа:Бреее па тоя лудия къв е лаком бе, де що има шперове сички иска да ги лапне![]()
окс аз изкопувам само големи прасета малките се 4уп1т много лесно и затова , тествай го и ако не те кефи как е с него колата ми драсни едно лс
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2