Звук ?!?
Модератор: bum_bum
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Хе,няма да споря и да му развалям темата на човека,просто споделих моето мнение,че всякакви такива "псевдо" wanna-be-tuning фирми и изгъзици са си едно разваляне на хубавата машина.Или се прави нещо като хората,или се прави според джоба,за при втория случай в България ефекта е по-скоро негативен. Но всеки си кара свойта барака,ако е решил да прави БМВ-то "кокошкарник"-нека.Желая му успех от сърце,и дано някой ден колегата,а и Жоро не си намерят колите със срязани гуми и издраскана с ключ боя от някой "доволен" от "плътният звук" съсед.Амин.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Чувал съм го и аз тоя ремус на Жоро, добър е:twisted: . Не ви трябват шестаци, трябват ви ~1200лв за оригинален ремус 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
стан написа:Чувал съм го и аз тоя ремус на Жоро, добър е:twisted: . Не ви трябват шестаци, трябват ви ~1200лв за оригинален ремус
толкова ти трябват за цялата генерация(средно,задно и тръбите).Аз лично дадох 305 лева за Ремус (ама оригинален не от Топ Спиид и т.н. такива илиянски превъзхондни) и да ви кажа съм доста доволен - на извън скорост пак си мърка но не надува глава,но вече като вкараш на 1-2-3-4-5 направо цепи мрака.Не само звука е големият плюс на Ремус,а всъщност това че пластините които са вътре в гърнето са с вградени титаниеви нишки(при всички ремус-и е така),което практически го прави неизгневаемо,нито мрежичките,нито корпуса...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз лично дадох 305 лева за Ремус (ама оригинален не от Топ Спиид и т.н. такива илиянски превъзхондни)
Брат от каде го изкопа ве,тва втора употреба ли става въпрос ????Само средбо и задно гърне са ти 500еуро без доставката www.remus.at!!!!!!
Я издаи таината

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа:Аз лично дадох 305 лева за Ремус (ама оригинален не от Топ Спиид и т.н. такива илиянски превъзхондни)
Брат от каде го изкопа ве,тва втора употреба ли става въпрос ????Само средбо и задно гърне са ти 500еуро без доставката www.remus.at!!!!!!
Я издаи таината![]()
![]()
Става въпрос само за задно гърне,което с ие пре достатъчно ако не искаш на дълъг път да ти се надува главата
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
margit0 написа:...толкова ти трябват за цялата генерация(средно,задно и тръбите).Аз лично дадох 305 лева за Ремус ...

За 150 евро си взел възможно най- оригиналния Ремус.
Цената за Ремус за е36 в Бг тръгва някъде от 800лв за задно гърне. Или поне аз по- евтин не съм виждал, а не е квото да не съм търсил.
bum_bum написа:margit0 написа:...толкова ти трябват за цялата генерация(средно,задно и тръбите).Аз лично дадох 305 лева за Ремус ...
![]()
![]()
![]()
За 150 евро си взел възможно най- оригиналния Ремус.
Цената за Ремус за е36 в Бг тръгва някъде от 800лв за задно гърне. Или поне аз по- евтин не съм виждал, а не е квото да не съм търсил.
гаранционна карта 3 год,представителен магазин.Просто това гърне отговаряше на кубатура 1.8.Да,имаше по 1200,800,и най-доброто гърне което съм виждал-950лв.Но не мисля да слагам гърне за 500+ лева...просто няма смисал.
П.С. ако исакте вярвайте
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Пич RAZVRATNIKA ако беше малко по навътре с компютрите щеше да знаеш че линка не ти го отваря и това го прави винаги с тоя сайт,иначе това го е виждал сигурно секи от тоя форум!
И щеше да знаеш че няма шипинг до бг!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
Nukem написа:Пич RAZVRATNIKA ако беше малко по навътре с компютрите щеше да знаеш че линка не ти го отваря и това го прави винаги с тоя сайт,иначе това го е виждал сигурно секи от тоя форум!![]()
![]()
Мерси че ми каза

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Re: Звук ?!?
razzor написа:Здравейте. Взех си БМВ 318ис обаче много много не ми харесва звука. Кажете кой е най добрия варянт за да го накарам да "пее"За сега мисля да сложа един нов спортен и мисля гърнето да сменям. Според вас ще има ли промяна, и ако не какво предлагате(и до какви пари)?
http://www.remus.at/php/index.php?cmd=c ... tor=300524
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3