Една много добра Е36ца
Модератор: bum_bum
ре
Според мен е пълет отврат
Ако сложите броня от новото ///М3 на Е30 дали ще е яко? Аз съм консервативен привържаник на ориг. ///М пакет и считам това за гавра с модела
Това е лично мнение! Няма за цел да засегне собственика. Него може колата много да го радва, дано е така

Това е лично мнение! Няма за цел да засегне собственика. Него може колата много да го радва, дано е така

///M Club Member
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Авангардна е но ми харесва. Аз дори не си падам по такъв вид тунинг но на това не мога да не кажа едно голямо браво
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: ре
slavianko написа:Авангардна е но ми харесва. Аз дори не си падам по такъв вид тунинг но на това не мога да не кажа едно голямо браво
Като стана въпрос за тапицери: в Русе имате един ненормално добър тапицер до КАТ Русе му е ателието! Прави на един приятел корите за вратите на едно Е36 седан и станаха като от завода, да не кажа по-добре

///M Club Member
- HeAdY-NuKeR
- Потребител
-
- Кара: 206 GTi
- Мечтае да кара: М5
SkyWalker написа:Според мен е пълет отвратАко сложите броня от новото ///М3 на Е30 дали ще е яко? Аз съм консервативен привържаник на ориг. ///М пакет и считам това за гавра с модела
![]()
Ти за това ли си с фарове за 200 лева и стопове за 120 ? Не признавам си твойта Е36 е просто уникална искам и аз такава да имам 1 ден

кисело ви е гроздето явно

Най-обичам Е36 320i по светофарите само да не е ванос 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Май много го хвалят наистина. Веднъж питах за едни предни седалки но цената ми се стори извънземна и повече не съм стъпвал тамSkyWalker написа:slavianko написа:Авангардна е но ми харесва. Аз дори не си падам по такъв вид тунинг но на това не мога да не кажа едно голямо браво
Като стана въпрос за тапицери: в Русе имате един ненормално добър тапицер до КАТ Русе му е ателието! Прави на един приятел корите за вратите на едно Е36 седан и станаха като от завода, да не кажа по-добре

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
HeAdY-NuKeR написа:SkyWalker написа:Според мен е пълет отвратАко сложите броня от новото ///М3 на Е30 дали ще е яко? Аз съм консервативен привържаник на ориг. ///М пакет и считам това за гавра с модела
![]()
Ти за това ли си с фарове за 200 лева и стопове за 120 ? Не признавам си твойта Е36 е просто уникална искам и аз такава да имам 1 ден![]()
кисело ви е гроздето явно![]()
Колега, не ми говори за "кисело грозде" ако обичаш, т.като не знам дали си забелязал, но харовете са Hella и струват точно 5 пъти по 200 лв.

За последно: ТОВА Е БИВШАТА МИ КОЛА

Искаш ли да видиш как изглежда новата

///M Club Member
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
aве имаше такаа тема и някъде другаде във форума ми се струва
едит: то и аз пиша без да чета те хората вече казали и линк дали ... михихи
аз и тука да кажа, че според мен трябва да пипнете още малко прехода от маската към фаровете .. там малко ги застъпва сранно
иначе добра идея ... всеки с вкусовете си все пак
едит: то и аз пиша без да чета те хората вече казали и линк дали ... михихи
аз и тука да кажа, че според мен трябва да пипнете още малко прехода от маската към фаровете .. там малко ги застъпва сранно

иначе добра идея ... всеки с вкусовете си все пак
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
SkyWalker написа:HeAdY-NuKeR написа:SkyWalker написа:Според мен е пълет отвратАко сложите броня от новото ///М3 на Е30 дали ще е яко? Аз съм консервативен привържаник на ориг. ///М пакет и считам това за гавра с модела
![]()
Ти за това ли си с фарове за 200 лева и стопове за 120 ? Не признавам си твойта Е36 е просто уникална искам и аз такава да имам 1 ден
кисело ви е гроздето явно![]()
Колега, не ми говори за "кисело грозде" ако обичаш, т.като не знам дали си забелязал, но харовете са Hella и струват точно 5 пъти по 200 лв.Мигачите са In.Pro и са 120 лв. Общо 4 пъти повече от Sonar-ките на това подобие на тунинг
Предната броня е оригинален Rieger, както и праговете
Общата цена на кита е около 550 евро
Халогените в нея са оригинални BMW ///M3 E46
и струват почти 500 лв. комплекта. Стоповете верно са гадни, но тогава нямаше никъде други и ги хвърлих няколко месеца по-късно! Задната хром лайсна е Kamei, а никилираните тахорингове и дръжки на вратите са M-H-W - капиш
![]()
За последно: ТОВА Е БИВШАТА МИ КОЛА![]()
![]()
![]()
Искаш ли да видиш как изглежда новата![]()
Е, и?
Преебал си се защо требва да занимаваш целия форум с тва?
Виж свържи си се там с колегата да си ги намериш на онези цени.

Егати гъзара...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
е вие кво го напрайхте ...
искал е дал ги е парите ... кво като иг има фалшименто пи 20 кинта ...
ай...
искал е дал ги е парите ... кво като иг има фалшименто пи 20 кинта ...
ай...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Еми кво се обяснява тука 100 евро 1000 евро... нали той си ги е дал парите за неговата кола, него да си го кефи, аз поне не бих дал толкова пари само за да мога да напиша в некъв си форум, фаровете ми не са такива, а инакви...
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
Бих казал,че и на мен не ми харесва.По-скоро да се заимства идеята от 6-ца и да се сложи на компакт накак си не ми се връзва.....нещо като тунинг кит за Хамър вурху Сузуки Самурай..... 

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Gentsa написа:Бих казал,че и на мен не ми харесва.По-скоро да се заимства идеята от 6-ца и да се сложи на компакт накак си не ми се връзва.....нещо като тунинг кит за Хамър вурху Сузуки Самурай.....
Е къде е тоя компакт?