Една много добра Е36ца

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Потребител
Аватар

evala

Мнение от E36_Coupe » 13 Окт 2007, 18:46

евала божидаре само тапицера да не беше тошката и не сички заслуги са на колю

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 13 Окт 2007, 20:29

Според мен е пълет отврат :confused: Ако сложите броня от новото ///М3 на Е30 дали ще е яко? Аз съм консервативен привържаник на ориг. ///М пакет и считам това за гавра с модела ;)

Това е лично мнение! Няма за цел да засегне собственика. Него може колата много да го радва, дано е така :idea:
///M Club Member

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 13 Окт 2007, 21:03

Авангардна е но ми харесва. Аз дори не си падам по такъв вид тунинг но на това не мога да не кажа едно голямо браво
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от SkyWalker » 13 Окт 2007, 21:13

slavianko написа:Авангардна е но ми харесва. Аз дори не си падам по такъв вид тунинг но на това не мога да не кажа едно голямо браво

Като стана въпрос за тапицери: в Русе имате един ненормално добър тапицер до КАТ Русе му е ателието! Прави на един приятел корите за вратите на едно Е36 седан и станаха като от завода, да не кажа по-добре :D
///M Club Member

Потребител
Аватар
Кара: 206 GTi
Мечтае да кара: М5

Мнение от HeAdY-NuKeR » 13 Окт 2007, 21:23

SkyWalker написа:Според мен е пълет отврат :confused: Ако сложите броня от новото ///М3 на Е30 дали ще е яко? Аз съм консервативен привържаник на ориг. ///М пакет и считам това за гавра с модела ;)

Това е лично мнение! Няма за цел да засегне собственика. Него може колата много да го радва, дано е така :idea:

Ти за това ли си с фарове за 200 лева и стопове за 120 ? Не признавам си твойта Е36 е просто уникална искам и аз такава да имам 1 ден :mhihi:

кисело ви е гроздето явно :idea:
Най-обичам Е36 320i по светофарите само да не е ванос :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 13 Окт 2007, 21:55

SkyWalker написа:
slavianko написа:Авангардна е но ми харесва. Аз дори не си падам по такъв вид тунинг но на това не мога да не кажа едно голямо браво

Като стана въпрос за тапицери: в Русе имате един ненормално добър тапицер до КАТ Русе му е ателието! Прави на един приятел корите за вратите на едно Е36 седан и станаха като от завода, да не кажа по-добре :D
Май много го хвалят наистина. Веднъж питах за едни предни седалки но цената ми се стори извънземна и повече не съм стъпвал там ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SkyWalker » 14 Окт 2007, 11:16

HeAdY-NuKeR написа:
SkyWalker написа:Според мен е пълет отврат :confused: Ако сложите броня от новото ///М3 на Е30 дали ще е яко? Аз съм консервативен привържаник на ориг. ///М пакет и считам това за гавра с модела ;)

Ти за това ли си с фарове за 200 лева и стопове за 120 ? Не признавам си твойта Е36 е просто уникална искам и аз такава да имам 1 ден :mhihi:

Колега, не ми говори за "кисело грозде" ако обичаш, т.като не знам дали си забелязал, но харовете са Hella и струват точно 5 пъти по 200 лв. ;) Мигачите са In.Pro и са 120 лв. Общо 4 пъти повече от Sonar-ките на това подобие на тунинг :evil: Предната броня е оригинален Rieger, както и праговете ;) Общата цена на кита е около 550 евро ;) Халогените в нея са оригинални BMW ///M3 E46 ;) и струват почти 500 лв. комплекта. Стоповете верно са гадни, но тогава нямаше никъде други и ги хвърлих няколко месеца по-късно! Задната хром лайсна е Kamei, а никилираните тахорингове и дръжки на вратите са M-H-W - капиш ;)
За последно: ТОВА Е БИВШАТА МИ КОЛА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Искаш ли да видиш как изглежда новата :?: :twisted:
///M Club Member

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Снегорин

Мнение от vlado666 » 14 Окт 2007, 16:12

Еми покажи де не се срамувай ;) А по темата на мен лично баварката ми допада много :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 14 Окт 2007, 16:26

aве имаше такаа тема и някъде другаде във форума ми се струва

едит: то и аз пиша без да чета те хората вече казали и линк дали ... михихи

аз и тука да кажа, че според мен трябва да пипнете още малко прехода от маската към фаровете .. там малко ги застъпва сранно ;)

иначе добра идея ... всеки с вкусовете си все пак
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 14 Окт 2007, 16:31

SkyWalker Я покажи новата
да видим киселия гъзар с е36 :mhihi: на който не му е кисело гроздето
момък тва е36 жълтичкото струва колкото читаво е46
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 14 Окт 2007, 16:53

SkyWalker написа:
HeAdY-NuKeR написа:

Ти за това ли си с фарове за 200 лева и стопове за 120 ? Не признавам си твойта Е36 е просто уникална искам и аз такава да имам 1 ден

Колега, не ми говори за "кисело грозде" ако обичаш, т.като не знам дали си забелязал, но харовете са Hella и струват точно 5 пъти по 200 лв. ;) Мигачите са In.Pro и са 120 лв. Общо 4 пъти повече от Sonar-ките на това подобие на тунинг :evil: Предната броня е оригинален Rieger, както и праговете ;) Общата цена на кита е около 550 евро ;) Халогените в нея са оригинални BMW ///M3 E46 ;) и струват почти 500 лв. комплекта. Стоповете верно са гадни, но тогава нямаше никъде други и ги хвърлих няколко месеца по-късно! Задната хром лайсна е Kamei, а никилираните тахорингове и дръжки на вратите са M-H-W - капиш ;)
За последно: ТОВА Е БИВШАТА МИ КОЛА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Искаш ли да видиш как изглежда новата :?: :twisted:

Е, и?
Преебал си се защо требва да занимаваш целия форум с тва?
Виж свържи си се там с колегата да си ги намериш на онези цени. :mhihi:
Егати гъзара...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 14 Окт 2007, 16:56

е вие кво го напрайхте ...
искал е дал ги е парите ... кво като иг има фалшименто пи 20 кинта ...

ай...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 14 Окт 2007, 17:34

Еми кво се обяснява тука 100 евро 1000 евро... нали той си ги е дал парите за неговата кола, него да си го кефи, аз поне не бих дал толкова пари само за да мога да напиша в некъв си форум, фаровете ми не са такива, а инакви...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320i
Мечтае да кара: Hummer, Mustang

Мнение от Gentsa » 14 Окт 2007, 18:54

Бих казал,че и на мен не ми харесва.По-скоро да се заимства идеята от 6-ца и да се сложи на компакт накак си не ми се връзва.....нещо като тунинг кит за Хамър вурху Сузуки Самурай..... :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 14 Окт 2007, 19:06

Gentsa написа:Бих казал,че и на мен не ми харесва.По-скоро да се заимства идеята от 6-ца и да се сложи на компакт накак си не ми се връзва.....нещо като тунинг кит за Хамър вурху Сузуки Самурай..... :confused:

Е къде е тоя компакт? :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning