Ето какво получавате за 1,500 лв.
Модератор: bum_bum
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
еми...никак лошо не му стоят бе момчета вие не искате ли един М-комплект макар че може по-евтино и по-качествено...аз на 5тицата имам М5 брони и прагове и колата е черна и много е хубаво...даже миналата седмица ударих куче и само се счупи на едно място което се прави с 2 дена работа...първия ден да го оправят и другия да го боядисат...сега оставих колата на тия пичове да ми праат една "гъзарийка" на предния капак! Тея майстори се намират в Стара Загора...за тел пуснете ЛС.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
въпрос на вкус.....
присъединявам се към идеята на Алекс, че по-добре да беше докарал кончета, отколото пластамси, но и двете неща си имат предназначение.
Кончета са за състезания, пластмаси за лов на мадами
в този ред на мисли обърнали ли сте внимание на факта, че най-обширен тунинг се прави на 316 и 318, а колкото е по-голям двигателя, толкова повече се стараят колата да е близка до оригинала
присъединявам се към идеята на Алекс, че по-добре да беше докарал кончета, отколото пластамси, но и двете неща си имат предназначение.
Кончета са за състезания, пластмаси за лов на мадами

в този ред на мисли обърнали ли сте внимание на факта, че най-обширен тунинг се прави на 316 и 318, а колкото е по-голям двигателя, толкова повече се стараят колата да е близка до оригинала
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
като видя предна броня без черните лайсни направо ми се повдига
и колата е много висока
освен това според мен тази броня си е за Е46
като стане студено само да я закачиш някъде и ще се счупи
да не говорим ако удариш нещо
пластмасовата си е друго
може да залепи черно матово фолио на мястото на лайсните - поне да не е толкова грозно

и колата е много висока
освен това според мен тази броня си е за Е46
като стане студено само да я закачиш някъде и ще се счупи
да не говорим ако удариш нещо
пластмасовата си е друго
може да залепи черно матово фолио на мястото на лайсните - поне да не е толкова грозно
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
аз си признавам, че съм фен на М пакет-а ама ако е истински и няма такава мрежа
вежди рулзз
джантите, също, само дето не мога да преценя дали са 15ки или 16ки но ако са 16ки, може да ги пазарим

вежди рулзз
джантите, също, само дето не мога да преценя дали са 15ки или 16ки но ако са 16ки, може да ги пазарим

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Новини
-
ati написа:въпрос на вкус.....
Кончета са за състезания, пластмаси за лов на мадами![]()
Ати, да се обиждаме ли ние с 316-ките а

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Това никак не прилича на М-пакет ,по скоро на самоделен тунинг .. но не изглежда супер зле ,само дето такъв цвят няма или не излиза като оригинален на монитора ми (EIZO FlexScan T57S) 

ако знаете само, за тази цена какво озвучаване може да направиме тук при нас в АУДИОМАНИЯ

AUDIOMANIA Team!!! 24 Geo Milev, Str., +35929713932; +359888388115: http://www.audiomania.ca; kunev@audiomania.ca; Open Forum at: http://www.audiomania-stores.com/phpBB2/index.php
абе без да си кривя душата, наистина малко са попрекалили, като външен вид...
AUDIOMANIA Team!!! 24 Geo Milev, Str., +35929713932; +359888388115: http://www.audiomania.ca; kunev@audiomania.ca; Open Forum at: http://www.audiomania-stores.com/phpBB2/index.php
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3