X brace за Е36
Модератор: bum_bum
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
хах ами то тогава ако поръ4а6 някъв комплект на АА 6те трябва да направи6 колата на мармалад до като го инсталира6 , или поне един комплект 4укове да слагат към техниоте продукти
дръвца особенно в нета колкот 6те6 4е и някои излизат златни!!!

дръвца особенно в нета колкот 6те6 4е и някои излизат златни!!!
" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"
Моят приятел си е взел X-Brace и в събота ще го монтира - ще ми прати снимки! Днес ми прати на самия X-Brace, но няма да я поствам, защото не се различава от тази, която сте сложили вие ..
Отказал се е от strut на Hamann и е поръчал Racing Dynamics - чака го да дойде! Ще го снима и ще го постна..
Сега чакам снимки на heat shield на Racing Dynamics, монтирал го е преди 2-3 дни ..
Отказал се е от strut на Hamann и е поръчал Racing Dynamics - чака го да дойде! Ще го снима и ще го постна..
Сега чакам снимки на heat shield на Racing Dynamics, монтирал го е преди 2-3 дни ..

аз пък знам обратното 4е като сложи6 твърдо и спортно ока4ване , то единственото което по4ва да му пре4и(на писта по завоите) е усукването на купето, което усукване нару6ава геметрията на ве4е
нато4еното ока4ване..... така 4е брейсовете се слагат след ъпгрейд на ока4ването ...... логи4но ми зву4и
на меко ока4ване и да сложи6 брейсове то купето не може да се възползва правилно от него, тъй като "лигавото" ока4ване вади купето от баланс много рано при по ниско страни4но натоварване.......
ама има и по компететни от мене така 4е по горното подлежи на коментар

нато4еното ока4ване..... така 4е брейсовете се слагат след ъпгрейд на ока4ването ...... логи4но ми зву4и

на меко ока4ване и да сложи6 брейсове то купето не може да се възползва правилно от него, тъй като "лигавото" ока4ване вади купето от баланс много рано при по ниско страни4но натоварване.......
ама има и по компететни от мене така 4е по горното подлежи на коментар

" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
така е прав си но ако не се използва 100% ефективно поне на 30% гаранция ,а особено при Е36 в дрифт на леко влажен и леко грапав асфалт получава се една много гадна вибрация в задната част на купето ако има една щанга да разпъва или събира двата ботуша ще бъде друго
аз отдавна исках да си направя поне задна ама на ,все няма време

аз отдавна исках да си направя поне задна ама на ,все няма време
Re: X brace за Е36
Хм, тия дни си мислех дали тези struts, дали биха били полезни за нашите лунни пейзажи?
Имам в предвид, усукванята на които се подлага купето при преминаване през траповете?
Имам в предвид, усукванята на които се подлага купето при преминаване през траповете?
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
quixzole написа:ПС: Мегов има преден и заден стрът брейс.....верно са hand made но той най-добре ще каже има ли някъкъв ефект
като минавам през прохода Шипка се усеща

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Определено има ефект от тия щанги,особено при по малки неравности.
Моята си я направих сам като тръбата е от неръждаема стомана.
Ето тук може да я видите: http://www.geocities.com/breyton77/DSCF0168.JPG
Моята си я направих сам като тръбата е от неръждаема стомана.
Ето тук може да я видите: http://www.geocities.com/breyton77/DSCF0168.JPG
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Tогава влез на сайта ми и разгледай снимките!
Между другото и аз твоите снимки не мога да ги отворя.Добре че Stormer ми ги прати.
Между другото и аз твоите снимки не мога да ги отворя.Добре че Stormer ми ги прати.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Ta като си решил да ни покажеш дай някъде където да го видим че и аз не могаxaoc написа:Направих го най- накрая - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 7899#57899

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3