Колеги дайте съвет относно Азот
Модератор: bum_bum
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
bobchosi написа:Те нали са безплатни съветите..sachs написа:sachs написа:явор каза "смени моторя"![]()
![]()
е как да не му помагаметова си е много ценен съвет
аве не винаги
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Е аз затова се опитвам да посменя някои нещица.Sharo написа:bobchosi написа:Е да ма сам си навил на пръста и искам да му бодна азот. и нешо окачване да посменим. Пук и сега имам некоя кинта. че като дойде зимата вода не се пие.Sharo написа:няма кво да го пипаш "моторя" щом бие GTI-ка ...
![]()
а за нов двигател след азота събрал ли си кинта ...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
bobchosi написа:Е аз затова се опитвам да посменя някои нещица.Sharo написа:bobchosi написа:Е да ма сам си навил на пръста и искам да му бодна азот. и нешо окачване да посменим. Пук и сега имам некоя кинта. че като дойде зимата вода не се пие.Sharo написа:няма кво да го пипаш "моторя" щом бие GTI-ка ...
![]()
а за нов двигател след азота събрал ли си кинта ...
каквото и да смениш азота променя тотално горенето
на някои им ръждясват цилиндрите на други главите почват да гледат умно ...
ма аз така си говоря де ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Да бе знам това просто питам като инфо. Много ли е рисковано за двигателя. Смисал да не изпърди след 1000 км. То си зависи как се кара де ама...sachs написа:bobchosi написа:Те нали са безплатни съветите..sachs написа:sachs написа:явор каза "смени моторя"![]()
![]()
не бе бате така с писане у форума нема да стане работата...
има си хора дето се занимават със тунинг свържи се с тях и така нататък....
bobchosi написа:Да бе знам това просто питам като инфо. Много ли е рисковано за двигателя. Смисал да не изпърди след 1000 км. То си зависи как се кара де ама...sachs написа:bobchosi написа:Те нали са безплатни съветите..sachs написа:sachs написа:явор каза "смени моторя"![]()
![]()
ше ти снимам мотор като твоя на стоиката за ремонт на мотори.там е за 2-ри път...а иначе искара от пощата в люлин до метрото демек некаде към 300-400метра

Струва ми се че май нема да има азот. Ще сменя въздушното филтърче, изходната генерация окачване. тука там още нещо и така.sachs написа:bobchosi написа:Да бе знам това просто питам като инфо. Много ли е рисковано за двигателя. Смисал да не изпърди след 1000 км. То си зависи как се кара де ама...sachs написа:bobchosi написа:Те нали са безплатни съветите..sachs написа:sachs написа:явор каза "смени моторя"![]()
![]()
ше ти снимам мотор като твоя на стоиката за ремонт на мотори.там е за 2-ри път...а иначе искара от пощата в люлин до метрото демек некаде към 300-400метра![]()
Последна промяна bobchosi на 11 Авг 2007, 22:10, променена общо 1 път
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Некое м50б25 Примерно
ОтКЪДЕ s38 бе
наеш колко харчи тва газ ще треа се купува ужас

ОтКЪДЕ s38 бе

Последна промяна N.Mihaylovski на 11 Авг 2007, 22:16, променена общо 1 път
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3