Турбо на Е36 316i М43
Модератор: bum_bum
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Виж ся братле ... като влезеш в тунинг подфорума, горе има една темичка ВАЖНА пише срещу нея ... Турбо Конверсия. Земи първо там прочети. После се позаинтересовай из нета как стават нещата ... първо четеш и после евентуално ако има нещо дето не разбираш питаш.
Такъв филм като 316 с Турбо и да гори малко НЕМА ... няма по-големи букви да го напиша с тях ... НЯМА, НЕМА, KEIN, NO, НЕТ и т.н. ....
Щом говориш за разход, начи очакваш, че едно турбо няма да ти дойде повече от 15лв и 84 стотинки .... е погледни по-нагоре ... НЕМА ТАКЪВ ФИЛМ.... тва е научна фантастика.
Мен ако питаш .. оправи си всичко по колата и и се радвай .. не се занимавай с глупости
.... едно хубаво масло и едни нови свещи с кабели ... ще видиш, ще ти се стори, че си сложил турбо 
Такъв филм като 316 с Турбо и да гори малко НЕМА ... няма по-големи букви да го напиша с тях ... НЯМА, НЕМА, KEIN, NO, НЕТ и т.н. ....
Щом говориш за разход, начи очакваш, че едно турбо няма да ти дойде повече от 15лв и 84 стотинки .... е погледни по-нагоре ... НЕМА ТАКЪВ ФИЛМ.... тва е научна фантастика.
Мен ако питаш .. оправи си всичко по колата и и се радвай .. не се занимавай с глупости

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
AlibiTu
Пуснато на: 26 Юни 2007, 21:45 Заглавие:
Виж ся братле ... като влезеш в тунинг подфорума, горе има една темичка ВАЖНА пише срещу нея ... Турбо Конверсия. Земи първо там прочети. После се позаинтересовай из нета как стават нещата ... първо четеш и после евентуално ако има нещо дето не разбираш питаш.
Мен ако питаш .. оправи си всичко по колата и и се радвай .. не се занимавай с глупости .... едно хубаво масло и едни нови свещи с кабели ... ще видиш, ще ти се стори, че си сложил турбо
Ами значи по колата съм направил доста неща като нови тампони шарнири задното окачване е сменено с дискове от 320-ка музичка си има хубава но !
Аз не съм казал, че искам с турбото да не харчи !!! Но все си мисля, че ако турбото се пуска към 3000 оборота то ако карам под тях разхода няма ли да си ми е същият като без турбото ?
- Zaho
-
-
забравих да спомена, че споменатите материали съм ги прочел и на теория съм запознат с доста неща с които обаче никога не съм се заимавал. И затова реших да поискам мнението ви защото съм останал с впечетление, че ги разбирате и стеги пробвали доста нешата ЗА което RESPECT много от мен !!!
Но май не беше времето в тая жега да ви занимавам с такива смешни проекти като на 316-ка турбо .
Но май не беше времето в тая жега да ви занимавам с такива смешни проекти като на 316-ка турбо .

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
ще стане бе захо , слагаш втори ред дюзи зака4а се една малка турбинка т3 примерно ,електроника със дат4ик за налягане и само когато я настъпиш ще върви и ще хар4и като караш леко няма да хар4и щот ще си кара на основния ред дюзи друг е въпроса дали ти ще се сдържиш да я караш бавно 

- Zaho
-
-
Батка що ти е това турбо,
а по-добре и сложи газ
а по-добре и сложи газ

Последна промяна naskoksan на 27 Юни 2007, 15:26, променена общо 1 път
- Zaho
-
-
аз ако исках да карам на газ щях да си взема колело
макар, че като се замисля не е лоша идея но нали сме млади и глупави още

макар, че като се замисля не е лоша идея но нали сме млади и глупави още

Последна промяна Zaho на 29 Юни 2007, 8:42, променена общо 1 път
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Колего на газ ли ще си вземешZaho написа:аз ако исках да карам на газ щях да си взема колело

Че не схванах кво е общото между газта и колелото

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: re
slavianko написа:.........Колего на газ ли ще си вземеш![]()
![]()
Не бре колелото харчи все едно караш на газ 3 кебапчета на час и две бири са достатъчни и мое да си караш пил

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: re
Мойто колело май повече харчиvld написа:slavianko написа:.........Колего на газ ли ще си вземеш![]()
![]()
Не бре колелото харчи все едно караш на газ 3 кебапчета на час и две бири са достатъчни и мое да си караш пил

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Zaho
-
-
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Май даZaho написа::mhihi: май колелото не излезе много икономи4но с тея кебап4ета![]()
![]()

- Andronoff
- триногата
-
абе кажете му горе долу колко хилядарки ще му излезе тоя проект и да се приключва с тая безмислена тема
16-ка с турбо, ама да не гори...

16-ка с турбо, ама да не гори...

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3