Татуировки
Модератор: bum_bum
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Само на километража ли ще слагаш? Ами другите джвъчки? Ключовете за парното, тва дето свети около ключа за фаровете? Мен червеникаво по ме кефи!

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Ами на мегов километражите са само за е30 ако не се лъжа. А фолиото не може ли да се махне и да смениш крушките /додите
ludiagsm написа:
за лампите ясно , но при мен Е36 километража има слой цветно оранжево фолио и каквато и светлина да му пусне6 към светловода все си 4ервенее, 4удя се дали на Мегов километражите имат допълнително фолио през което да мине синия цвят???
смени само фолиото със синьо и би трябвало да стане
поне на един голф със смяна на лентичката фолио успешно таблото му започна да свети в червено
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
© написа:ludiagsm написа:
за лампите ясно , но при мен Е36 километража има слой цветно оранжево фолио и каквато и светлина да му пусне6 към светловода все си 4ервенее, 4удя се дали на Мегов километражите имат допълнително фолио през което да мине синия цвят???
смени само фолиото със синьо и би трябвало да стане
поне на един голф със смяна на лентичката фолио успешно таблото му започна да свети в червено
Не става играл съм си. Като се опитам да разделя 4ерното от оранжевото фолио и запо4ват да се ронят трябва изцяло да се махнат и двата слоя ако, 6те се сменя цвета на светене.
На таблото на Е36 има 3 лмпи4ки по 3 вата безцветни от там има прозра4ен светловод и накрая самите цифи са оранжеви!
днес все зяпам към таблото о6те се 4удя дали да му сменям цвета , но как да кажа сини неони имам под таблото мп3 плеара и тои е в синьо ох незнам 6те зема да го направа нали съм луд после ако ви хареса

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
ludiagsm написа:
Не става играл съм си. Като се опитам да разделя 4ерното от оранжевото фолио и запо4ват да се ронят трябва изцяло да се махнат и двата слоя ако, 6те се сменя цвета на светене.
Добре де питай тия пичове от фирмата, как го правят и си го направи сам

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2