интересен саит, за тези които все още не нзаят..

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 19 Мар 2007, 16:19

ludiagsm написа:
jamie написа:Луд, няма 1 доволен от Мерт :mhihi: Който го е пробвал само се оплаква.
Виж - че досега няма никакво доказателство че може да прави кола - туй е неоспоримо. За филмчета баш на тебе няма да обяснявам как може да се изкара че бие и Ферари :winky:
е как бие ферари можеби е добре монтира на компа или пък е мн добър по актиорско маисторство и е дал пара на тие с ламборджинитата за да берат тоя срам ли хаха джамие осъзнай се, напоследък мноо сереш по форумите знаеш какво имам предвид :!: :idea:

Имайки предвид и твои ранни филмчета, както и скорошните ти изяви с Нисани - много добре знам какво имам предвид :mhihi:

ПП: Май не ти увря главата и след аферата с ИРО....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 19 Мар 2007, 16:40

абе май е време да се по4ваме
ти като виде 4е не варвиш у перформанс форума и те изгониха 6от си долен заядлив и завистлив ПЛЪЪЪЪЪЪЪХ (както ти викаха там 6от от сека дупка ти стър4ат космиииии) и сереш на хората у проектите като ти нищо не си постигнал до момента , сега се натресе тука да дрискаш у бмв форума я се осъзнай за да няма бан и тука ше те еба в плъха.
Последна промяна ludiagsm на 19 Мар 2007, 16:44, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 19 Мар 2007, 16:41

Луд, спазвай известно приличие - четат ДЕЦА ! :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 19 Мар 2007, 17:01

jamie написа:Чипото, да не си свързан с ДА-то че се панираш такъв бе ? :winky:
Я си гледай "вноса" и "продажбиците" по-добре. И се въздържай от лични съобщения като това което намерих днес тука, това не ти е родна Враца.

батка няма родна няма неродна боли ма фара за тебе,ясно :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Joreto » 19 Мар 2007, 17:05

ludiagsm написа:
jamie написа:Луд, няма 1 доволен от Мерт :mhihi: Който го е пробвал само се оплаква.
Виж - че досега няма никакво доказателство че може да прави кола - туй е неоспоримо. За филмчета баш на тебе няма да обяснявам как може да се изкара че бие и Ферари :winky:
е как бие ферари можеби е добре монтира на компа или пък е мн добър по актиорско маисторство и е дал пара на тие с ламборджинитата за да берат тоя срам ли хаха джамие осъзнай се, напоследък мноо сереш по форумите знаеш какво имам предвид :!: :idea:

Луд в бимер форумс си казват, че за М3 с турбина ферарито или ламбото не са проблем тъй, че това не е доказателство....а снимки на железа и аз мога да сложа в някой сайт, това означава ли че съм супер БМВ тунер ?

Факт е че Мерт предостави уж готов кит за за Е46 М3, ама този кит пристигаше при получателя 4 месеца на части и на всичко отгоре се наложи пича да преправя 100 неща и за капак се оказа ,че сам трябва да си напражи картите на уж plugnplay сетъпа.....тъй ,че май само в този форума още не са разбрали че този е пълен измамник ;) . Както казах потърсете Mert или DA в google и глейте шоуот :-D

П.П. нищо лично, просто споделям каквото съм чел за този тип тъй като е тъп начина по който преебава хората...па ако някой мисли ,че всички са в грешка може си поръча кит от него....а и друго нещо, не ти ли прави впечатление ,че вече липсва рекламата на 1000к.с. кита от сайта ???
Последна промяна Joreto на 19 Мар 2007, 17:09, променена общо 2 пъти
W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 19 Мар 2007, 17:07

БОРКО-ЧИПА написа:
jamie написа:Чипото, да не си свързан с ДА-то че се панираш такъв бе ? :winky:
Я си гледай "вноса" и "продажбиците" по-добре. И се въздържай от лични съобщения като това което намерих днес тука, това не ти е родна Враца.

батка няма родна няма неродна боли ма фара за тебе,ясно :winky:

Бегай пУаши гаргите :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 19 Мар 2007, 20:37

може и така да е аз написах по горе талибанин си е ама ме кефи щот се занимава ,но мен ме дразни на4ина по който джейми се включва като в некой политически дебат с некви заядливи постове

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 19 Мар 2007, 20:41

jamie rulz! аз съм му поклонник :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 19 Мар 2007, 20:57

ludiagsm написа:може и така да е аз написах по горе талибанин си е ама ме кефи щот се занимава ,но мен ме дразни на4ина по който джейми се включва като в некой политически дебат с некви заядливи постове

Стани цар - ша ти спретна атентат.
Вземи разбери че турчето се изложи, прецака клиентите си, 1000-коньовата му кола се оказа един сапунен мехур. На практика само е писал че я има - никъде нито дино, нито е направил поне близка кола за клиент. Да не говорим че когато още нямаше ДА-фирма същия турчин ставаше за смях с 2 бара и еднодневки двигатели в БМВ форумите. Да не говорим че както в линка на Жорето е описано - излиза че е обрал клиент. Как очакваш да се включа - човека очевидно е мошеник и некадърник - да го похваля в графата "уеб дизайн" освен.... :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 19 Мар 2007, 21:32

:mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 20 Мар 2007, 8:53

jamie не е лош човек, само малко хейтър си пада иначе е пич! :D

Предишна

Назад към Tuning