Поръчкова седалка /ТАПИЦЕРИЯ/ BMW Е34

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 16 Фев 2007, 1:21

Каква е цената за 4 -те седалки на е36 с кожа на клиента?

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от Brezel » 16 Фев 2007, 3:27

[quote="Ачо"]Каква е цената за 4 -те седалки на е36 с кожа на клиента?[/quote

Ами с кожа на клиента е същото като "да ти одерат кожата " :mhihi:

мене обаче седалката мнооо ме кефи незнам повечето кво толко са с негативно отношение
Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 16 Фев 2007, 10:18

На мен не ми харесват ръбовете в средата.Много са изпъкнали и сигурно няма да е много удобно.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: ре

Мнение от vld » 16 Фев 2007, 13:40

Brezel написа:... незнам повечето кво толко са с негативно отношение

Ми като ти обявят цена 1700лв за претапициране на салон на Е30 с естествена кожа и ти ще си негативен.
А на въпрос цена за труд с матерял на клиента?
Отговор:
Ми не работиме с материал на клиента - фирмена политика било.
Ей такива работи ти правят негативно мнението за такива търговци.

Нищо лично всеки сам преценява какви да са условията му.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 M50B20

цени...материали

Мнение от discus » 16 Фев 2007, 14:17

Принципно не работиме с материали на клиента , правиме изключения ако материала е наистина за каквото трябва , което в повечето случай не е така за жалост .Относно цените всеки които е член на БМВ клуб България и предостави членска карта -имаме по спецялна ценова листа иначе цените можете да разгледате тук www.avtotapiceri.hit.bg

ентусиаст
Аватар

Re: цени...материали

Мнение от Angel_Georgiev » 16 Фев 2007, 15:27

discus написа:Принципно не работиме с материали на клиента , правиме изключения ако материала е наистина за каквото трябва , което в повечето случай не е така за жалост .Относно цените всеки които е член на БМВ клуб България и предостави членска карта -имаме по спецялна ценова листа иначе цените можете да разгледате тук www.avtotapiceri.hit.bg

Това не е точно така! Сутринта Ви се обадих и ми казахте, че с моя кожа цената на труда е 1000 лв.

кандидат ентусиаст
Аватар

да

Мнение от discus » 16 Фев 2007, 17:43

Да , не сме те излъгали ...толкова е ..обаче ако ако кожата която ми донесеш е за дрехи примерно или за чанти ...или за някой мебели -просто ще те върна .

Старши ентусиаст
Аватар

Re: цени...материали

Мнение от vld » 19 Фев 2007, 16:37

Ачо написа:
discus написа:Принципно не работиме с материали на клиента , правиме изключения ако материала е наистина за каквото трябва , което в повечето случай не е така за жалост .Относно цените всеки които е член на БМВ клуб България и предостави членска карта -имаме по спецялна ценова листа иначе цените можете да разгледате тук www.avtotapiceri.hit.bg

Това не е точно така! Сутринта Ви се обадих и ми казахте, че с моя кожа цената на труда е 1000 лв.

Е можеш ли да дадеш смислен отговор на този въпрос:
Защо цената на тапициране за предни задни седалки е 450лв.
На предни и задни седалки с изкуствена кожа е 500лв.(тук е ясно разлика в матеряла и ралика в цената)
А само за труд с материал на клиента 1000лв.
Само не ми казвай ,че естествената кожа се шие по трудно щото не е така.
Все пак и ние сме виждали сарашки машини па можеме и да ги ремонтираме ;)
Според мен е нормално ако труда в първите два случая е заложен като 200лв примерно,да го направиш 300 - 350 за да избиеш това че няма да препродаваш матерял,но 1000лв е грубо :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от discus » 19 Фев 2007, 16:50

Значи ,аз не съм сарач а тапицер и незнам как се правят сарашки машини но от тапицерски машини смея да твардя че разбирам доста :) Та на въпроса вероятно нямаш и бегла представа че естествената кожа е благороден материал като златото и платината , а ние сме хора и грешим :) та евентуалната грешката в кройката прави тази разлика в цента ....ако има нещо което не ти е ясно ела в ателието и ти ще ти обясня по подробно само моля не задавай подлъгващи въпроси и не прави базмислени коментари , всеки си прецениява относно цените :)

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 19 Фев 2007, 17:12

Ми то на тапицерските точно им се казва "сарашки" както и да е просто когато някой е бил в бранша нещата са му ясни поне малко от малко.
Има тапицери в София които за изработката на цял салон взимат доста по малко да не кажа под половината на обявената цена от теб.
С техен материал. Става дума за естествена кожа другите цени са нормални.Както и за волан топка и маншон за скоростен лост цените са конкурентни бих казал че дори по ниски от колкото при други конкуренти.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от discus » 19 Фев 2007, 17:22

Това за машините не е така ама ти си знаеш :) Има голями разлики в цените на салоните в София а извън София още по голяма :) цените на кожените салони които са направени с добро качество ест.кожа в София започват от 1600лв и свършват на 2500лв.При твоя случай незнам каква ти е кожата за да ти кажа дали мога да ти свърша работа ......за това ти казавам ако можеш мини през ателието и ще ти говоря по на дълго ...ще зачкнеме темата и за машините :))

Предишна

Назад към Tuning