ако някой търси чип

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 26 Ное 2006, 9:39

oxam написа:.............

Колега мерси много за инфото , направо ша поръчвам тия дни. Той Джими хубави графики дава , ма и цените му едни :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: се на жена си
Мечтае да кара: нещо с шест дросела

Мнение от mladfen » 26 Ное 2006, 18:39

Кой не е чувал за brezel кои не знае за него :mhihi: чиповете при него са по 100лв и нещо друго :!: , слагаш, пробваш и тогава плащаш :!: . Има чипове за всички коли и двг. Колата ако е с турбо 150лв
Това са крайни цени /толкова плащаш за всичко/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кръгчета

Мнение от Niikoo_1 » 26 Ное 2006, 19:40

Потвърждавам за БРЕЗЕЛ, аз съм един от първите му клиенти и съм доволен доста километри навърях със стоката, която ми прати.

Много е коректен, на мен даже ми изпрати два Епрома да ги пробвам. Чиповете идват до седмица с препоръчано писно.
Днеска се пусках с ГТИ 115коня и Ауди А3 1.8 125коня и двете ме биха с един калник.

Към 10.12 ще си идва в Б-я и ще може да прави чип тунинг през ОБД - порта на място.

Иначе офертата за къстъм чиповете от Ибей също е много добра, при положение, че човек може да напише на тоя дето ги прави къде иска да му е прекъсвача и други такива дребни неща.
Друго си е отидеш при дигиталните и да ти вземат 800лв, конкретно за моя мотор става въпрос.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 04 Дек 2006, 22:14

Да кажа и аз какви са моите впечатления.......
Карам с чип на тея пичове от кажи речи година и мога да кажа че съм изключително доволен...
С Oxam си писахме тия дни и той ми предложи да си сложа чип на про рейсинг но е факт че аз малко след като купих колата си купих и чипа.
Момчето което се занимава с това тъкмо беше пуснал първият чип в еБей но аз го изпуснах и чипа беше купен за 50Еур.Писах си с него и той каза нямаш проблем за 50ЕУР го имаш и ти.
Той си разбира от работата и това е доказано . Настройва всеки чип индивидуално в смисъл слага ограничителя там кадето искаш 7000 , 7500 , 8000 кой кадето иска и ти го настройва за съответния бензин.
Моят е на 7500 и е настроен за ROZ98 . Момчето се казва Кони и скоро дори го бях питал нещо и той има като картотека и директно по името ми каза как е настроил чипа в подробности.Говорил сам с него дори и за поръчка на няколко чипа и за отстъпка , само че тогава бях писъл някъде из форума и никой нищо не каза.Моят чип си го монтирах сам ... отне ми 15мин. Монтрал сам и същия на Е36.Това с което е проблем е ако колата има имобилайзер.Тогава трябва да му се изпрати копм. на колата......
Иначе чипа се слага идиотски лесно дърпаш и пъхаш :mhihi:
Ето и на моят чип графиката...
Изображение
далеч по мършава е от на 325 но като разлика с оригинала е супер.
А тия глупости че нютонметрите може да са навсякъде ги забравете...
тва не турбо
изгледайте третото клипче
http://www.porsche.com/germany/models/9 ... tabindex=5
графиката на аеромотор може да е полегата но не и като на турбомотор.
Както Oxam каза нютонметрите са или в началото или в края.
за справка
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13753
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 05 Дек 2006, 0:59

bravo това за имобилайзера не съм сигурен, защото аз имам и нямах проблеми с чипа. може би е по-добре направо да се пита човека или си зависи от кола до кола. и си виж личните че много ме заинтригува с билщайните, а и мат също има интерес - евентуално оферта за количество? между другото той продаде сивата 928, продаде и голфа, купи си бяла 928 с ръчни скорости и си взе е46 328 комби която ще му е ринг колата (и все още си мисли че е по бърз от моята 325 :mhihi: :mhihi: :mhihi: )
Изображение Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 05 Дек 2006, 1:51

Ей тоя Мат ........
Ти прати ли му номера на стойергерета си на тоя Кони или не !
Значи той януари месец ми продаде чипа и беше много плах . Аз питам тва , онова той ми не се знае в проектна разработка е и т.н. Та тогава беше казал че евентуален проблем би бил имобилайзера , но от тогава мина година . Аре за 928 , 325 и хер билщайн на ЛС :mhihi:
Най-мразя да съм прав!!!

Предишна

Назад към Tuning