е30 със 2.5 тдс
Модератор: bum_bum
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: е30 със 2.5 тдс
Общо взето е пълна глупост да се насажда точно тоз матор. Първо че 30-ката треба да си е фабрично дизеляк, второ-филма по слагането пак си остава дълъг, трето-маторя няма пауър, четвърто-не е дарако-устойчив, пето саунда е куц, шесто мирише лошо, седмо-могат да те набият някъде заради черните пушилки 

- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
Споко не се филмирай
при днешните цени на горивата просто невиждам алтернатива .Бензина подмина 2.50 лв така,че невиждам смисъл от бензинова бегачка за градски условия
Просто като проект ми се вижда доста интересно пък и имам слабост към класически автомобили. 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Dpy написа:Общо взето е пълна глупост да се насажда точно тоз матор. Първо че 30-ката треба да си е фабрично дизеляк, второ-филма по слагането пак си остава дълъг, трето-маторя няма пауър, четвърто-не е дарако-устойчив, пето саунда е куц, шесто мирише лошо, седмо-могат да те набият някъде заради черните пушилки
Що не си караш 16ката а висиш по това време у форума да пишеш глупости

Като е "фабрично" дизеляк кво?
А филма със слагането на мотор винаги е дълъг

Трето мотора с малко заиграване си има достатъчно палър в Е36ца, а в лека 30ка?
Четвърто като купиш без пари италиянски милионник на 300 + хил. дето масло не е виждал от как е бил в Мюнхен няма да е дракоустоичив. Те й 28ците не са дракоустоичиви ама всеки втори си бутна 28ца в какво ли не

Като имаш нафта на далавера що да не си карам 30ка с М51, ше ми е еввтино и ше точкувам 20ки и ИСтребители.

- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
Dpy написа:Стига бря, ся пък и на тдс-а ако кажеш че е икономичен...
Ам колега дай ми пример с някой автомобил с еднаква мощност и кубатура като на тдс-а да направим сръвнение при нормално каране ,и после ми кажи кое е икономочно ?:)
Баварчо, аз 16-ката си я карам редовно и по-много, за мен и за нея грижа не бери
Карай си миксера и си мечтай за 30-ка с м51(да ти имам мечтата
)
Веднага ти давам, 2.5 на газ 13 градско варна и 8-9 извън. 2.8 бенз същата работа градско, извън 8 газ. Я сметни в пари кое е по-евтино ако говорим за икономичност. Останалите - съм ги казал.
П.С. накрая пак няма да го сложиш тоз матор, ама иначе лаф моабет да става

bmw 318 is написа:Dpy написа:Стига бря, ся пък и на тдс-а ако кажеш че е икономичен...
Ам колега дай ми пример с някой автомобил с еднаква мощност и кубатура като на тдс-а да направим сръвнение при нормално каране ,и после ми кажи кое е икономочно ?:)
Веднага ти давам, 2.5 на газ 13 градско варна и 8-9 извън. 2.8 бенз същата работа градско, извън 8 газ. Я сметни в пари кое е по-евтино ако говорим за икономичност. Останалите - съм ги казал.

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
тдс са си е хубав мотор ,стига да се знае как да се използва ,за икономичност смятам ,че си е 6 т. поне по мои наблюдения и най вече преживявания , но все пак газчицата си остава по тъничка поне за сега ,но като проект смятам че няма да сбъркаш и аз си мислех на мойто комбенце да му ръгнем един 25 нафтчок
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
Dpy написа:Баварчо, аз 16-ката си я карам редовно и по-много, за мен и за нея грижа не бериКарай си миксера и си мечтай за 30-ка с м51(да ти имам мечтата
)
bmw 318 is написа:Dpy написа:Стига бря, ся пък и на тдс-а ако кажеш че е икономичен...
Колега това 2.8 направо я мирише газчицата

12 у градо с настъпване, че иначе пешеходците ми казват чао и 7-8 извън с нормално темпо 110-120, ако няма баир нагоре, че иначе слагам втора и бия прекъсвачи да го изкача 

- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
А не си ли мислил за по-голям мотор,че като гледам 25 цата по малко ще ти гори ,а значително по-вече и ще върви 

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
дизел..липса на обороти...дрифт... само на мен ли не ми се връзват нещата ?!
не че автора е писал спец. за дрифтене, но няяякак си нещо ми подсказва, че такива мисли му минават през главата..
не че автора е писал спец. за дрифтене, но няяякак си нещо ми подсказва, че такива мисли му минават през главата..
- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Dpy написа:Общо взето е пълна глупост да се насажда точно тоз матор. Първо че 30-ката треба да си е фабрично дизеляк, второ-филма по слагането пак си остава дълъг, трето-маторя няма пауър, четвърто-не е дарако-устойчив, пето саунда е куц, шесто мирише лошо, седмо-могат да те набият някъде заради черните пушилки
Туй ще се направя, че не съм го видял

Карайте всичките бензини, че да има повече нафта за мен

пс : За мен, честно, по як дизелов звук от на ТДС няма.Наистина не съм чувал 3.0д с генерация как е, но пък бая печки съм виждал.
http://www.youtube.com/watch?v=bBcBf-qINrw > 4.20мин
"We have a little problem here, BMW have deriveled the wrong car...no way this could be a diesel ! "
Единствената индикация че е дизел е оборотомера . . .
Между другото, 25 мин преди да напиша този пост ме спряха едни ченгета и мислеха, че карам бензинка. пък и доста други непознавачи се бъркат

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Аааа Авго вече послъгваш
Той и бат Преско каза, че му бил един от най-тихите дизели, ама си троши там орехи и няма как да го сбъркаш, а това че зад него мирише на Икарус е друг въпрос..
бай Прес не гледай тука

бай Прес не гледай тука

Туй ще се направя, че не съм го видял , защото ако случайно видя нещо такова ще ти снимам лъщящите стелки, ще ги кача тука и ще помоля модераторите да направят темата важна
Хехе, за стелките ще те разочаровам, понеже най-после си взех оригинални гумени

Авго твойта наистина ми хареса как върви, ама е изключение, а ти сам си казваш, че бензинка те кефи повече на звук, обороти и т.н., ама вече си се заробил с тдс-о

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3