Tuninig parts shop
Модератор: bum_bum
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- viper
-
Traka li ti turbinata?
Ako ti podtrakva turbinata tova pi4 e na mnogo losho!
Sorry, 4e ti go kazvam, ama edin priqtel s dedra beshe taka i se okaza, 4e lagerite sa otishli po dqvolite i 4e lopatkite derat po kojuha. To t'va ne mojelo da se opravi i pi4a si vze druga turbina na staro. Pri arabite na simeon varvqt po 60-70 leva. Ima kakvi li ne, ama ako hodish parvo pipni ostta da li ne se marda dori s 1mm, shtoto ako e taka to i t'va e sdalo bagaja

- Uno TURBO mk1
-
Истината е във Варненския тунинг магазин, да малък е но има много ненормални неща, и също могат да ти доставят абсолютно всичко което ти трябва за един стъбилен тунинг.......ако имаш път към Варна можеш да се срещнеш с TURBO Maniakа...тои е много навътре със тунинг частите, и както каза ще ти помогне, даже малко над тунинг магазина е момчето с уното (онова червеното което ти го пратих на ЛС)и ако искаш можеш да се запознаеш и с него.............. 

- Uno TURBO mk1
-
.
Fiat Uno : Predi 2 godini i az imah Uno Turbo i.e. Koli4kata e dosta barza i se okaza s dosta sdrav dvigatel. Karah ia 3 godini s 1 bar naliagane i niamah problemi s motora. Edinstvenite drugi promeni biah - polirani kanali na glavata i po-goliam intercooler.[/quote]
Fiat Uno : Predi 2 godini i az imah Uno Turbo i.e. Koli4kata e dosta barza i se okaza s dosta sdrav dvigatel. Karah ia 3 godini s 1 bar naliagane i niamah problemi s motora. Edinstvenite drugi promeni biah - polirani kanali na glavata i po-goliam intercooler.[/quote]
), sled kato minesh nad fabri4noto naliagane beshe vze edno niakoi go raga s pra4ka v rebrata...napravo se istrelvashe. Iskah da mu sloja i po-goliama turbina no go prodadoh. Naliaganeto moje da se vdigne i nad 1.0 bar no triabva da se smeni injection pompata i injectorite za da moje da podavat dostata4no gorivo. Tarsi po inet ima dosta informatzia za Uno-to. Imashe edin Ispanetz koito beshe iskaral 204hp ot 1300 dvigatelia
)

W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
- Uno TURBO mk1
-
Joreto написа:Da useshtashe se i to dosta), sled kato minesh nad fabri4noto naliagane beshe vze edno niakoi go raga s pra4ka v rebrata...napravo se istrelvashe. Iskah da mu sloja i po-goliama turbina no go prodadoh. Naliaganeto moje da se vdigne i nad 1.0 bar no triabva da se smeni injection pompata i injectorite za da moje da podavat dostata4no gorivo. Tarsi po inet ima dosta informatzia za Uno-to. Imashe edin Ispanetz koito beshe iskaral 204hp ot 1300 dvigatelia
)
значи този голямия интеркоолер които щяхме да слагаме щеше да дате жесток ефект...................иначе и аз съм виждал много ненормални съпонерки из нета.............гледах едно уно 1300сс, с турбина от Делта и надов от 2.0бара........270к.с брат..........направо паднах под масата...........и като имаш на предвид че само са сменяли турбото и нищо друго..........НЕНОРМАЛНО.......
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2