M52-постигнат нисък разход и добра мощ

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i Turbo
Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.

Re: akо е така

Мнение от VENBO » 25 Фев 2009, 23:10

Chimerasv написа:ако съм прав в писанието си то излиза че си уцелил някакви условия доближаващи се до идеалните :)

Незнам, колега, но сега не смея да пипна нищо-да не би да се развали магията :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 26 Фев 2009, 3:34

Интересно ще е да направиш същото нещо и на другото купе и да кажеш дали и там имаш подобрение в разхода. Между другото как хванахте датчика, че е дал фира по принцип?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от VENBO » 26 Фев 2009, 18:05

turbo написа:Интересно ще е да направиш същото нещо и на другото купе и да кажеш дали и там имаш подобрение в разхода. Между другото как хванахте датчика, че е дал фира по принцип?

Решил съм да пробвам и ще споделя там какъв ще е ефекта-идната седмица мисля да се позанимая. Датчика беше забил на 91 градуса целзий :shock: , и повера хич го немаше-до 4000 оборота -никой. Просто отидох на елкон диагностика и той излезе. И на майтап с майсторчето пробвахме.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: M52-постигнат нисък разход и добра мощ

Мнение от VENBO » 23 Ное 2009, 12:18

Леко продължение: На другото купе пробвахме със същата "тапа"-просто я свалих от единият двигател и я закачих на другият- никаква разлика в разхода- дори се държи зле. Двата мотора са абсолютно еднакви, но сигурно с различни проблеми :lol: При първият двигател може да се каже че съм прекалил като съм писал преди че има повече можност- лъжливо е усещането-истината е че просто респонса е много добър-няма го "замислянето" като стъпиш до долу.
Изображение

Предишна

Назад към Tuning