Е30 проблем
Модератор: bum_bum
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Като влизат бате голфисти и опелджии ше е така а вместо да ни плюеш да му беше помогнал а?Няма да пиша в такива теми заради такива като тебе и тоя със заека на аватара не трябва да сменява мотора една ревизия и да се научи самия шофер и стават нещата . по въпроса и бековете у лево като само ше се мокрите не си слагайте бански лека вечер!!!rango написа:темата е автора да си е навре там дет и е мястото...в вануса си![]()
![]()
тоя форум зе да става баси повьрнята,аз кат разправям че тряа психотест да се прави при регистрация,някои хора не вярват
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
remaka написа:Като влизат бате голфисти и опелджии ше е така а вместо да ни плюеш да му беше помогнал а?Няма да пиша в такива теми заради такива като тебе и тоя със заека на аватара не трябва да сменява мотора една ревизия и да се научи самия шофер и стават нещата . по въпроса и бековете у лево като само ше се мокрите не си слагайте бански лека вечер!!!rango написа:темата е автора да си е навре там дет и е мястото...в вануса си![]()
![]()
тоя форум зе да става баси повьрнята,аз кат разправям че тряа психотест да се прави при регистрация,някои хора не вярват
айде тогава виж според писанията на автора на темата какво му е желанието.. да къса гуменките.. Според теб тоя дали ще се замисли за ревизия.. Ако съм сериозен мога да му кажа: За да ти върти както искаш колата си сложи един шпер и налей 100 октана бенз. Ако не стане си ревизирай мотора( провери компресия най-вече)
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Диф с предавателно число над 4,__ събужда всички мотори, дрифтаджии и стряска майките с деца по улиците
Тая издържа 12 часа и е още в добрия тон

- hipo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само COUPE-та
- Мечтае да кара: М3 pick up
.
колега uricatoli явно си ме разбрал погрешно с късането на жапанките верно такае но това е защото я имам от твърде скоро и още ми е мерак но като цяло си падам по дрифта а с моята не става и не ще да е от шофиора щото го пробваха и други шофиори даже някои притежаващи бмв и понеже тука има маистори само на дадената марка се допитвам до вас и с какво число препорачвате е наи удачно за дрфит
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Тази тема просто не е истина! 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- doko
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo
колега мисля че 3.91 пр.ч. ще му доиде най добре на м20б20-то пробвал съм със всичките над 4.11 много малко върти бързо изравнява скороста на въртене със скороста на движение на автомобила , а пък със 3.45 тръгва със много зор и бързо умира ,и за мен е най удачно 3.91.
Re: .
я ме светни как навря 13ки????hipo написа:незнам колега rango 6том така мислеш че трябва нека се прави и психо тест ако трябва да съм точен виждам само оффтпоик по темата и едно две удачни мненияи между другото 13-те ги къса но според мен този мотор трябва и 15-те да ги къса

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
jorofaceoff написа:я ме светни как навря 13ки????hipo написа:незнам колега rango 6том така мислеш че трябва нека се прави и психо тест ако трябва да съм точен виждам само оффтпоик по темата и едно две удачни мненияи между другото 13-те ги къса но според мен този мотор трябва и 15-те да ги къса

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
jorofaceoff написа:я ме светни как навря 13ки????hipo написа:незнам колега rango 6том така мислеш че трябва нека се прави и психо тест ако трябва да съм точен виждам само оффтпоик по темата и едно две удачни мненияи между другото 13-те ги къса но според мен този мотор трябва и 15-те да ги къса
Абе верно

- hipo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само COUPE-та
- Мечтае да кара: М3 pick up
.
е то като гледам не е много трудна работа ама никои не го е пробал първо като ги сложих ми упираха калотките но после отидох до един дето разколачва коли и си купих 2 жигулски фланеца и работата стана малко ги разпробих и готово(но това не е по темата). и благодаря на колегата ,,doko'' тои е един от малкото които искат да помогнат а не да приказват разни други приказки различни от трябващите.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
шш ало! Дрифти си б20 и с 16ки даже!
Ше свикнеш, то не е да си я земеш и да я съсипеш от въртене.. винаги

Ше свикнеш, то не е да си я земеш и да я съсипеш от въртене.. винаги

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега 16-та врътка ама ако е ръчка много ми е интересно автомата как ще го врътнеш или да му запалиш чорапките? Не става просто а пък и със 17 съм сигурен че може да се врътка.....
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
uricatoli написа:jorofaceoff написа:я ме светни как навря 13ки????hipo написа:незнам колега rango 6том така мислеш че трябва нека се прави и психо тест ако трябва да съм точен виждам само оффтпоик по темата и едно две удачни мненияи между другото 13-те ги къса но според мен този мотор трябва и 15-те да ги къса
Абе верносподели моля ти се...Впрочем 15ките ги къса и м40б16...

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3