Въпрос за нитро система
Модератор: bum_bum
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
защо продължаваш
някой да се бръкне да му даде номера на Али

TOM написа:Али...autovan написа:Някои знае ли колко коня нитро може да издържи М20 преди да се счупи
някой да се бръкне да му даде номера на Али

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- drft
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 d;АР 155,2.0,16VТ,4Х4,400hp
- Мечтае да кара: Supra
Скромно мнение:
Мисля, че достатъчно добре би се поддал един такъв сток мотор на нитро система заради това, че е по разреден от м50. Значи ще носи по-голям шот нитро. Там проблема е, че на един сгъстен мотор като му се набутат още половин или една порция гориво-въздушна смес, при малката камера налягането става много голямо и сместта се самозапалва-детонации-строшени бутала........ад
Не съм сигурен, но мисля, че четох някъде, че сгъстявахте твоя мотор значи не е съвсем подходящ за нитро с голям шот пък с малкия няма смисъл парите за ситемата са долу-горе същите. Съжалявам, ако те разочаровам, но и с тези дросели-още по неподходящо е. Или трябва на дроселите да им направиш еърбокс и да пръскаш в него, или дрябва да ти отпаднат /дроселите де/ или трябва да си купиш 6
чивта дюзички-с много малки отвори, то пък и там рискове примерно ако недай боже мънинкичкия отвор на дюзичката на бензина се запуши и си пръсниш в накой от дроселите само газчица.....
Между временно пиши ми ако трябва и на лични за какво не ти стига повер-а, че и нитро търсиш
Мисля, че достатъчно добре би се поддал един такъв сток мотор на нитро система заради това, че е по разреден от м50. Значи ще носи по-голям шот нитро. Там проблема е, че на един сгъстен мотор като му се набутат още половин или една порция гориво-въздушна смес, при малката камера налягането става много голямо и сместта се самозапалва-детонации-строшени бутала........ад

Не съм сигурен, но мисля, че четох някъде, че сгъстявахте твоя мотор значи не е съвсем подходящ за нитро с голям шот пък с малкия няма смисъл парите за ситемата са долу-горе същите. Съжалявам, ако те разочаровам, но и с тези дросели-още по неподходящо е. Или трябва на дроселите да им направиш еърбокс и да пръскаш в него, или дрябва да ти отпаднат /дроселите де/ или трябва да си купиш 6

Между временно пиши ми ако трябва и на лични за какво не ти стига повер-а, че и нитро търсиш
БЕЗИЗХОДИЦАТА Е СИТУАЦИЯ, ЛОГИЧНИЯ И ЕЛЕМЕНТАРЕН ИЗХОД, ОТ КОЯТО ПРОСТО НЕ ТИ ХАРЕСВА!
- autovan
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535d
- Мечтае да кара: 535d
- drft
- кандидат ентусиаст
-
Стига бе
Това 12 клапанова глава ли е
На клипчето с Али де

Последна промяна drft на 14 Ное 2008, 12:12, променена общо 1 път
БЕЗИЗХОДИЦАТА Е СИТУАЦИЯ, ЛОГИЧНИЯ И ЕЛЕМЕНТАРЕН ИЗХОД, ОТ КОЯТО ПРОСТО НЕ ТИ ХАРЕСВА!
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Че какъв е проблема да сожи един ГОЛЯМ airbox даже според мен ще е по удачно отколкот както е сега от към студен въздух.
- drft
- кандидат ентусиаст
-
С Еър бокса не е проблем - проблеми са и са доста, но ако се държи на нитро системка е по-добрия вариант еър бокса и пръскане в него от колкото за всеки дросел дюзички! Там верно ще трябва помощта на Али и отделна бензинова система с резервоар с кристално чист бензин до дюзата - повече пари за самата система, по-сериозни и прецизни настройки.... Абе верно някой треа се бръкне и да извади телефона на "Али Шакрунь от Ливань" и ако той има на сърце да даде готовата рецепта пък ние после да я вземем от Аутован и да караме 12 секудни БМВ-та 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
то хубаво Али пръска нитро ама неговия двигател оргинално е останал само надписа БМВ на блока 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- autovan
- младши ентусиаст
-
Scott написа:то хубаво Али пръска нитро ама неговия двигател оргинално е останал само надписа БМВ на блока
Колега ако знаеш какви части има в мотора на алито кажи и ние да знаем

- autovan
- младши ентусиаст
-
[quote="sundera86"]абе али и турбо ли нема бе деба[/quote
Ами то дали нитро или турбо разликата май не е голяма, ама с тия високи 11ки дето ги дава
Ами то дали нитро или турбо разликата май не е голяма, ама с тия високи 11ки дето ги дава

- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Абе не си мислете че алито е бога на БМВ-тата
И не си мисли че на аутован в БМВ-то има нещо негово стоково останало.Ома и тук при нас кой да го настрой ако се сложи ко става на въпрос. 

- misanthrope
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 ci
autovan написа:sundera86 написа:абе али и турбо ли нема бе деба[/quote
еми най си е добре с турбо и нитро
аз за тва се у4удих 4е али няма турбо
- drft
- кандидат ентусиаст
-
autovan написа:sundera86 написа:абе али и турбо ли нема бе деба[/quote
Това, че нямало почти разлика между турбината и нитрото не го мислиш сериозно нали

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3