дино на черния дзвер
Модератор: bum_bum
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- w3s7
- Потребител
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
Alex 320i Cabrio написа:MAiK написа:пффф и каде са се фитнали другите кончета
Ти май не четеш - 525 коня ги изкарват Г-Повер със 105 октана бензин, друг мап и друг бууст (по малка ролка на компресора).
В Англия най-добрия бензин е Бритиш Петролеум Ултимът, който е 98.6 октана... Ти какво искаш, да прогорим бутало ли? Нов мап ще даде още коне, но за какво? Тя и така е тотално неуправляема като влезе в бууст. ГТ3РС в права линия ги правя да си говорят сами, 996ТТ също... Какво повече ми трябва? А-а-а, брат ми накара един с Ламбо да му се ака... Та така
и харчи по малко ? ...

ПП. Нищо лично,колата е брутална

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
w3s7 написа:и харчи по малко ? ...![]()
ПП. Нищо лично,колата е брутална... просто
К'ъв ти е проблема, мамин?
Че не сме я ре-мапнали за 525кс ли? Ми купи си и ти такава и си я мап-вай за 700кс...
Аман от разбирачи...
К'во да ти обеснявам сега? - че и на 4-та на сухо с 295-ци гуми отзад тръгва на ебем страна... Та наистина, аз абсолютно имам нужда от още 100 коня отгоре... Там колкото повече, толкова повече... Че на правата на Нюрбургринг направи 275км/ч за същото растояние, за което моето Z4M Coupe едвам стига 240км/ч...
Ма иначе гуедам си компетентен и даваш мнения...
Power is Nothing Without Insanity
- w3s7
- Потребител
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
Alex 320i Cabrio написа:w3s7 написа:и харчи по малко ? ...![]()
ПП. Нищо лично,колата е брутална... просто
К'ъв ти е проблема, мамин?
Че не сме я ре-мапнали за 525кс ли? Ми купи си и ти такава и си я мап-вай за 700кс...
Аман от разбирачи...
К'во да ти обеснявам сега? - че и на 4-та на сухо с 295-ци гуми отзад тръгва на ебем страна... Та наистина, аз абсолютно имам нужда от още 100 коня отгоре... Там колкото повече, толкова повече... Че на правата на Нюрбургринг направи 275км/ч за същото растояние, за което моето Z4M Coupe едвам стига 240км/ч...
Ма иначе гуедам си компетентен и даваш мнения...
гледаш ... ама не виждаш

аз проблем нямам ама за тебе не знам , че толко се обясняваш ..

кажи ми с кое (от 2-та реда които написах) съм се изтъкнал или оспорил нещо което си написал ,че да ме квалифицираш на "разбирач"
колата си е дзвер .. буквално ... това че ти не разбра какво намеквах е друг вапрос ...
важното е че ви радва

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
pAbLo написа:Волана ляв ли е
Колата е вкарана в Англия от Германия, така че си е орижиналдъ - с лЕв волан...
защо хората използват

Power is Nothing Without Insanity
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2