Този сезон на Божурище...
Модератор: bum_bum
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
TOM написа:И все пак коя е колата дето 6те ме наказва, от къде е, с какъв моторСлед като знае6 за моята кажи не6то и за другата
TOM написа:Ма вий ко ми са точите бреBEN? написа:Mavrenata написа:читав сам я
АБЕ МАВРЕНА ЩО НЕ ИМ Е..Ш П.....А МАЙНА НА ВСИЧКИ,ДАВАЛА 14-СКИ!!!
БЕЛАТА Е28 ЩЕ ДАВА ВРЕМЕНА "ТОМ",ТИ СИ ЕЛА ЗА САБОРА
АМА 1 МНОГО ЗЕЛЕНО,2 ВРАТО BMW ИМА В СЕРВИЗА-САМО ДА СИ ТРАГНЕ И ЩЕ ДОЙДЕ РЕДА НА М 106: 3430 сс, 252/4900 hp/rpm, 380/2200 N.m/rpmТи ли си собственика на зеленото
madpetio написа:НЕ АЗ![]()
![]()
![]()
Не се ли сещаш вече?

TOM написа:Това ли бе въпроса дали 6те идвам на събораBEN? написа: "ТОМ",ТИ СИ ЕЛА ЗА САБОРА
АМА 1 МНОГО ЗЕЛЕНО,2 ВРАТО BMW ИМА В СЕРВИЗА-САМО ДА СИ ТРАГНЕ И ЩЕ ДОЙДЕ РЕДА НА М 106: 3430 сс, 252/4900 hp/rpm, 380/2200 N.m/rpmЩе се постарая, на предните бях. Ама ти като каза че 6те ми дойде реда и се поупла6их, та мога и да не дойда
ИЗКАЗВАШ СЕ НОПОДГОТВЕН ЗА Е28, КОЛАТА ТРЪГНА ДОСТА,НО СЛЕД ПОСЛЕДНОТО ДРАГ СЪСТЕЗАНИЕ,МОЖЕШ ДА ПИТАШ ДОСТА ХОРА ЗА ТОВА. А СЪДБАТА Й ПРЕДИ ТОВА МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ Я ЗНАЯТ!!!!
Виждам че си запознат повече от менBEN? написа:ИЗКАЗВАШ СЕ НОПОДГОТВЕН ЗА Е28, КОЛАТА ТРЪГНА ДОСТА,НО СЛЕД ПОСЛЕДНОТО ДРАГ СЪСТЕЗАНИЕ,МОЖЕШ ДА ПИТАШ ДОСТА ХОРА ЗА ТОВА.

е21 345 0-402м 12.18

TOM написа:Виждам че си запознат повече от менBEN? написа:ИЗКАЗВАШ СЕ НОПОДГОТВЕН ЗА Е28, КОЛАТА ТРЪГНА ДОСТА,НО СЛЕД ПОСЛЕДНОТО ДРАГ СЪСТЕЗАНИЕ,МОЖЕШ ДА ПИТАШ ДОСТА ХОРА ЗА ТОВА.Аз съм чул че не можела да бие полското фиатче, също така че и някакъв уж слаб форд 6тяла да прескача а то станало обратното
И съ6то че не била в движение и можела да не тръгне
С тази информация и факта че ходи на Божура но не участва (за6то
) какъв извод според теб мога да си направя
![]()
![]()
След като си добре запознат, не викай ами ни обясни като на нормални хора
ПИТАЙ СОБСТВЕНИКА НА ПОЛСКОТО ФИАТЧЕ ЗА РЕЗУЛТАТА ОТ ГОНКАТА,ГЛЕДАШЕ КАТО ПРЕПИКАНО МУШКАТО СЛЕД ФИНАЛА,А ТОЛКОВА НАДЪХАН БЕШЕ.ЗА COSWORDA СЕ ОБЪРНИ КЪМ МОМЧЕТАТА ОТ "BETA RACING"!!!! КОЛАТА НАИСТИНА В МОМЕНТА НЕ Е В ДВИЖЕНИЕ СМЕНЯМЕ МЕМБРАНИТЕ НА ИЗПАРИТЕЛА

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
интересно ми е на колегата rossen kolarov М3 е30-та след като се турбинира дали ще цепи мрака

ТДС - Турбо Див Селянин
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Добре де кво се правите ся, както ТОМ каза кажете и ни е да знаем, или толкова е голяма тайна, че трябва да изчакаме!!!С тия недомлъвки само дразните навалицата и разлайвате кучетата!!!
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!