окачване weitec
Модератор: bum_bum
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tonito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба си да му прави мекици
окачване weitec
днес си сложих 50/20 пружини
и съм много доволен,возят меко и колата има добра стойка
взех ги на много добра цена,280 лева
ул. нишава 39..момчето е много коректно
и съм много доволен,возят меко и колата има добра стойка

взех ги на много добра цена,280 лева
Колега разбирам че си сложил само пружини без амортесьори!Питам защото съм чел във форума че не било хубаво да се прави така защото бързо се прецаквали амортесьорите и други подобни теорий-претполагам че е вярно-Питам защото и аз мислех да пробвам този варянт но още не съм се решил-Кажи мнението си-добре ли става???
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Нищо няма да му стане и да не е сменял амортисьори. Само да внимава да не цепне картера някъде. Щото колата сега е по ниска а амортисьорите меки. Та затова е хубаво да се сменят комплектisaev3 написа:Колега разбирам че си сложил само пружини без амортесьори!Питам защото съм чел във форума че не било хубаво да се прави така защото бързо се прецаквали амортесьорите и други подобни теорий-претполагам че е вярно-Питам защото и аз мислех да пробвам този варянт но още не съм се решил-Кажи мнението си-добре ли става???
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: ре
slavianko написа:Нищо няма да му стане и да не е сменял амортисьори. Само да внимава да не цепне картера някъде. Щото колата сега е по ниска а амортисьорите меки. Та затова е хубаво да се сменят комплектisaev3 написа:Колега разбирам че си сложил само пружини без амортесьори!Питам защото съм чел във форума че не било хубаво да се прави така защото бързо се прецаквали амортесьорите и други подобни теорий-претполагам че е вярно-Питам защото и аз мислех да пробвам този варянт но още не съм се решил-Кажи мнението си-добре ли става???
Колега това за амортесьорите съм го чел тук във форума и за това питах?Защото се надявам че с този варянт хем ще придадеш хубава стойка на колата хем возията пак ще е добра

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Ми баце грешиш ако си мислиш че ще си запазиш возията. Смениш ли пружините със спортни и почваш да караш каручкаisaev3 написа:slavianko написа:Нищо няма да му стане и да не е сменял амортисьори. Само да внимава да не цепне картера някъде. Щото колата сега е по ниска а амортисьорите меки. Та затова е хубаво да се сменят комплектisaev3 написа:Колега разбирам че си сложил само пружини без амортесьори!Питам защото съм чел във форума че не било хубаво да се прави така защото бързо се прецаквали амортесьорите и други подобни теорий-претполагам че е вярно-Питам защото и аз мислех да пробвам този варянт но още не съм се решил-Кажи мнението си-добре ли става???
Колега това за амортесьорите съм го чел тук във форума и за това питах?Защото се надявам че с този варянт хем ще придадеш хубава стойка на колата хем возията пак ще е добра

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
slavianko написа:Ми баце грешиш ако си мислиш че ще си запазиш возията. Смениш ли пружините със спортни и почваш да караш каручкаisaev3 написа:slavianko написа:Нищо няма да му стане и да не е сменял амортисьори. Само да внимава да не цепне картера някъде. Щото колата сега е по ниска а амортисьорите меки. Та затова е хубаво да се сменят комплектisaev3 написа:Колега разбирам че си сложил само пружини без амортесьори!Питам защото съм чел във форума че не било хубаво да се прави така защото бързо се прецаквали амортесьорите и други подобни теорий-претполагам че е вярно-Питам защото и аз мислех да пробвам този варянт но още не съм се решил-Кажи мнението си-добре ли става???
Колега това за амортесьорите съм го чел тук във форума и за това питах?Защото се надявам че с този варянт хем ще придадеш хубава стойка на колата хем возията пак ще е добраАз в началото бях само със пръжини и чак след няколко месеца купих и амортисьорите
Колега Благодаря за информцията а относно амортесьорите ти си бил в такава ситуация ще се прецакат ли обикновенните амортесьори като сложа спортни пружини

- Отвратителко Потресков
- Потребител
-
а при мен е обратното,аз със спортивни амортесори и нормални пружини.Дали има опасност да ми се счупи някоя пружина
Иначе возията е каручка,ма то бмв-то по начало вози малко насрано ,а по завоите понякога ме минават опели щот ного подскача,ама може и проблема да е в зад воланното устройство

Иначе возията е каручка,ма то бмв-то по начало вози малко насрано ,а по завоите понякога ме минават опели щот ного подскача,ама може и проблема да е в зад воланното устройство

- tonito
- кандидат ентусиаст
-
isaev3 написа:Колега разбирам че си сложил само пружини без амортесьори!Питам защото съм чел във форума че не било хубаво да се прави така защото бързо се прецаквали амортесьорите и други подобни теорий-претполагам че е вярно-Питам защото и аз мислех да пробвам този варянт но още не съм се решил-Кажи мнението си-добре ли става???
да,сложих ги на нормални амортесьори,и вози по4ти като преди,е малко по стегнато,но се убедих 4е това са пружините за мен,хем не возят твърдо ..хем придават добра визия
снимки по натам,4е нямам апарат в момента
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
tonito написа:да,сложих ги на нормални амортесьори,и вози по4ти като преди,е малко по стегнато,но се убедих 4е това са пружините за мен,хем не возят твърдо ..хем придават добра визия
Покарай малко и пак ще говорим

Never mistake motion for action...
- tonito
- кандидат ентусиаст
-
Leon написа:tonito написа:да,сложих ги на нормални амортесьори,и вози по4ти като преди,е малко по стегнато,но се убедих 4е това са пружините за мен,хем не возят твърдо ..хем придават добра визия
Покарай малко и пак ще говоримНяма неравност, на която да не закачаш, да не говорим на какво ще ти стане отдолу колата. 50мм е твърде много отпред, за да оставиш обикновени амортисьори. Да не говорим, че за българските пътища е безумие за каквито и да било амортисьори.
04аквах 4е ще клекне пове4е,но ми се вижда даже висока

може би не са слегнали пружините още..ще видим по натам
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Re: окачване weitec
tonito написа:добра цена,280 лева
Тва магазина за жантове ли е?С/у АЕБТРИ СЕРВИЗ?
slavianko > ако смениш само пружини и оставиш старите амортесьори, много по-бързо ще изпуснат. Обикновено до 2-3 месеца са аут. Проверено е не веднъж от ludiagsm на който btw му пожелавам по-скорошно възстановяване
tonito > трябваше да направиш снимки преди и след, за да се види разликата.
Аз в петък поръчах цялостно спортно окачване от eBay 40/30 мм и като дойде ще направя една фотосесия със сток окачване и после с новото, за да се види разликата, а и да е полезно за други, които се чудят с колко точно искат да свалят колата.

tonito > трябваше да направиш снимки преди и след, за да се види разликата.
Аз в петък поръчах цялостно спортно окачване от eBay 40/30 мм и като дойде ще направя една фотосесия със сток окачване и после с новото, за да се види разликата, а и да е полезно за други, които се чудят с колко точно искат да свалят колата.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
и аз сложих ВАйтек 35/35 и отпред извади стойка а отзад не клекна колкото отпред
иначе сложих нови БОге сток за което малко съжелявам и като зема колата след 2 месеца може отзад да и сложа някакво кони, иначе много по стабилно и не твърдо вози и аз се очудих на това 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2