Недейте да праите чип тюнинг като мен
Модератор: bum_bum
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Недейте да праите чип тюнинг като мен
Първо ме беше много яд на един колега от форума, ама аз съм си виновен. Добре, че не стана беля, щот кво щях да правя тогава , не знам. Случката е следната, а и вие може да кажете къде е проблема. Попаднах на обява в "продава" за чип, като за моята кола и се свързах с човека. Вика, за 100 лв. ще ти го дам, карал съм го на моята, ама ще си правя други шукарийки да дигам повера. Питах го отстъпка може ли да направи и той кандиса на 80 лв. После падна в цената на 50 кинта и нещо ме усъмни, ама рекох, от форума е и тук такива неща не стаат. Днес, като имах време свалих оригиналния чип и сложих тоа, дет "не стаа от него и чеп за зейе". Върта да пала, и нищо. Върта пак- пак нищо. А като дам на контакт, се чува едно бучене отпред. Значи, бучи и дори не мое да запали, камо ли да тръгне с 200 и кусур коня. И тогава се сетих- хората убиват за 5 лв., че що некой да не ми пре.бе колата за 50. Яд ме е на мене си, най- вече. Той да е жив и здрав и да не му се налага да харчи моите пари за лекарства. Па мое и я да съм крив . А сега кажете и вие!
Последна промяна ktv на 30 Яну 2008, 23:23, променена общо 2 пъти
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ми просто чипа не е за твоя комп. трябвало е първо да сравните номерата. има и др вариант при несъвпадащ чип, може да зпали, но да ти държи високи обороти или да не работят част от уредите..
ktv, извинявай, но сам си си виновен
Кви са тея чипове за 50-100 лв. и какво очакваш от него освен да ти прецака нещо по колата
Аз лично също се разочаровах от определен човек във форума след като ми обеща помощ и после се покри по най смешния начин а ме убеждава до край, че щял да помогне и ме върза да вися:evil: Мислех да му пусна една тема специално да му благодаря за отношението и да разберат другите къв лимон е:twisted:
Понеже чете и пише все още във форума, да му благодаря за отношението да ///MapTo за теб става въпрос!!!

Аз лично също се разочаровах от определен човек във форума след като ми обеща помощ и после се покри по най смешния начин а ме убеждава до край, че щял да помогне и ме върза да вися:evil: Мислех да му пусна една тема специално да му благодаря за отношението и да разберат другите къв лимон е:twisted:
Понеже чете и пише все още във форума, да му благодаря за отношението да ///MapTo за теб става въпрос!!!
Колегата bum_bum е напълно прав наи вероятно несъвпадение в комповете всеки чип се прави за точно определен комп и ако ти си със същия нямя проблеми наи вероятно в случая не е така поговори с колегата и му го върни.А това че един чип струва 50лв не означава че не е свястен може да е по добър и от такъв за 200.
При положение че един празен чип да речем 27xxx сериа струва 6лв а прехвърлянето на информацията става за 10мин колко пари да струва клонирания чип 700лв може би за да е свестен
При положение че един празен чип да речем 27xxx сериа струва 6лв а прехвърлянето на информацията става за 10мин колко пари да струва клонирания чип 700лв може би за да е свестен

- ktv
- оптимист-неверник
-
Нали и аз това казвам- полакомих се за конете и тънката цена, и не изпипах нещата до края. Той също искаше да пласира стоката си по- бързо. И те така! Сега вече съм на ясно. А тоя чип може ли да се препрограмира? Дайте някакво инфо по въпроса. Номерът на моя чип е 7125275NB3. На ЕКУ- то не записах номера.
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Колега искаш да минеш тънка лайстна с чипа а те мързи да провериш два номера.Дай номера на ЕКУ-то и тогава ще говорим.
- ktv
- оптимист-неверник
-
Не че мързи толкова, ама си е студено вече навън. Особено във Варна, дето се ши.ат ветровете. ЕУтре ще погледна и ще кажа. А номера на чипа не върши ли работа?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ktv
- оптимист-неверник
-
И един лаишки въпрос от мен: къде точно да търся въпросния номер върху ЕКУ- то? Тоя, дето по него се определя чипа за тунинговане на колата.
- ktv
- оптимист-неверник
-
Е да де, ама върху него много цифри. Като видях снимките ти, мога да кажа, че номерът е същия като там: 0 261 200 402. Ако не е това, мога да ти кажа и други номера- направих снимка 

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
И ся след тия размисли мисля че е редно да смениш заглавието на темата, щот так подвеждаш доста хора, един чип наистина не е кой знае какво, около 5-10% повече повер, а че ти си попаднал на кофти номер, не значи че наистина е така 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
ktv написа:Е да де, ама върху него много цифри. Като видях снимките ти, мога да кажа, че номерът е същия като там: 0 261 200 402. Ако не е това, мога да ти кажа и други номера- направих снимка
Да, това е номера.
Трябва да видиш и номера на оригиналния чип.
Би трябвало да е един от тези:
1267357098
1267358599
1267357063
- ktv
- оптимист-неверник
-
На оригиналния чип пише:7125275NB3. Това е. А не виждам защо да променям името на темата- нека гледат хората и не се лакомят като мен. С трици маймуни не се ловят!
Да ти кажа, че според мен човекът въобще не е искал да те подведе, просто на теб и на него не са ви ясни нещата. Доста вероятно е дори и с абсолютно еднакви компютри този чип да тръгва само на неговия. Има си чек суми и още куп глупости, които трябва да се спазват. Много рядко нещата пасват. Не се сърди.....Най-лесното нещо е да го сложите на неговия компютър и да тествате твоята кола. Ако е възможно деktv написа:На оригиналния чип пише:7125275NB3. Това е. А не виждам защо да променям името на темата- нека гледат хората и не се лакомят като мен. С трици маймуни не се ловят!

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
ktv написа:На оригиналния чип пише:7125275NB3. Това е. А не виждам защо да променям името на темата- нека гледат хората и не се лакомят като мен. С трици маймуни не се ловят!
Абе не беше ли друго заглавието на темата, ако не е било се извинявам, щот явно не съм дочел, так вече стана доста поучителна темата

П.С. Не ми се говори за чиповете щот пак ще се навъдят капацитети, а темата си е добре за сега

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2