Малко да тунинговам
Модератор: bum_bum
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Малко да тунинговам
Колеги кажете какво да направя за да направя звяра по бързичък (Е36 320 24V Vanos)?
Намислил съм нещо за бутала, валове и чип, можете ли да ме ориентирате с цени и информация. И дали си заслужава най вече
П.П Турбо немисля да слагам все още.
Намислил съм нещо за бутала, валове и чип, можете ли да ме ориентирате с цени и информация. И дали си заслужава най вече

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
meha написа:Един Б25 направо и си готов,кво се разпрааш,кормиш-имплантираш и си ти
Ако сложа Б25 какво трябва да сменя още?
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Малко да тунинговам
Kendjiro написа:Колеги кажете какво да направя за да направя звяра по бързичък (Е36 320 24V Vanos)?
колко пари си готов да дадеш за да ти стане по-бърза колата или само питаш щото ти се ме4тае???
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
След като разбера за какви пари става на въпрос мога да преценя дали ще го направя то е ясно, че с много пари се правят чудеса ама......... 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Тук модератори няма ли
само един смислен пост има и тои е на Лудия,кво станаааааааа

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Re: Малко да тунинговам
ludiagsm написа:Kendjiro написа:Колеги кажете какво да направя за да направя звяра по бързичък (Е36 320 24V Vanos)?
колко пари си готов да дадеш за да ти стане по-бърза колата или само питаш щото ти се ме4тае???
а за на татко силата къв тунинг може да измислиме бате

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Най вероятно тук никой неможе да ми даде смислен отговор на моето запитване!!! Или сте си придали голяма важност и пишете за да натрупате постове (и то безсмислени) или просто не сте компетентни. За това което питах просто никой не ми отговори дори и малко информация не дадохте. За човек като мен дето няма много голяма представа от такива неща всякаква информация би ми била полезна, а не да ме питате колко пари имам и давам или на тате силата незнам си кво. Мерси все пак, че сте добри колеги и винаги можете да помогнете и да дадете съвет.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
колега за да ти се даде смислен отговор просто трябва да кажеш какъв е бюджета...
са ако кажеш 500лв повече от филтър няма кво да смениш и само ще си мислиш, че си вдигнал коне ...
няма кво да пишем за неща, който или ще са ти над бюджета
никой няма за цел да разбира колко пари имаш или нещо такова ... просто за да ти се помогне трябва да назовеш една сума ...
са ако кажеш 500лв повече от филтър няма кво да смениш и само ще си мислиш, че си вдигнал коне ...
няма кво да пишем за неща, който или ще са ти над бюджета
никой няма за цел да разбира колко пари имаш или нещо такова ... просто за да ти се помогне трябва да назовеш една сума ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3