прекомерно загряване на турбината
Модератор: bum_bum
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
прекомерно загряване на турбината
дайте съвети че са уплаших като отворих капака.......
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

Съвети може да даваме след като измериш температурата на изгорелите газове и ни кажеш колко е
........ ама недей да я мериш с китайска термодвойка от 5лв и мултицет щото нищо няма да стане
от личен опит ти го казвам..........требе да са мери с правилно тарирана термодвойка дето да е кадърна поне до 1000 градуса със сигурност, просто щото в противен случай това което ше измериш няма да е вярно. Във всеки случай обаче аз Гарет турбина да са пече толкоз не ма кефи като идея, виж да е ККК няма проблем те си стават яко червени по принцип ма Гарета само леко порозовява ако всичко е ОК, причината за да е червена е или бедна смес или огромно обратно налягане или недостатъчен аванс или всичките взети заедно 

- vassil.velichkov
- кандидат ентусиаст
-
DA WOLF написа:абе за първи път така я виждам толко червена а настройки не съм пипал... май доста яка ръчка дадох тази вечер а и е много студено навън и влиза повечко кислород и ми беднее сместа![]()
тряаа си направя един мап за зимно време![]()
![]()
Ами мога да ти услужа с EGT датчик и цифров дисплей, само не знам дали имаш някъде по генерацията след турбината пробка за да си завиеш датчика. Да мериш на задното гърне няма смисъл...
Иначе тази снимка не знам с какво си я правил, ама в тая лилава гама нищо не се разбира. То всъщност на снимка никога не се разбира, освен ако не е правена с калибрирана термална камера...
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Добре де ... а при тая темп на турбината покрай нея не става ли всичко на салата !? В смисъл от жегата маркучи жици .. кво им се случва ? 

R.I.P Landikar
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми на мен само маркучите на климата думнаха/ама щот е слаган допълнително в Италия и минават по самия рог/.......дееба и жабарите 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
То при мен,не че може да се види,но поне по уредите - забелязвам аномлии,а вчера вечерта,тук където съм беше -2!!!
DA WOLF написа:KAMIKADZE написа:Да не сте се престарали с връщането на аванса или със сместа :
Дай ни данни за макс боост , смес и предварение при него ...
бедна смес -това е днеска го осъзнах вече не се напича така като дигнах бензина малко....
според мен при липса на адекватни корекции на сместта според температура, каквито имат стандартните ЕКУ-та на турбо коли, поне ето това е задължително:

знаеш какво и как ти трябва ...
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2