Tuninig parts shop
Модератор: bum_bum
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: A6 3.0 TDI
- Детайли за колата: Avant
Tuninig parts shop
Hi,
Znaete li otkade moga da si pora4am siliconovi marku4i (Samco) za turbo-to mi? Triabvat mi i razni drugi 4asti kato dump valve i fse fuel presure regulator.....
Razni takiva, ako znaete kade moga da gi nameria ili pora4am pi6ete!!!!

Znaete li otkade moga da si pora4am siliconovi marku4i (Samco) za turbo-to mi? Triabvat mi i razni drugi 4asti kato dump valve i fse fuel presure regulator.....
Razni takiva, ako znaete kade moga da gi nameria ili pora4am pi6ete!!!!

Re: Tuninig parts shop
Fiat Uno Turbo i.E написа:Hi,
Razni takiva, ako znaete kade moga da gi nameria ili pora4am pi6ete!!!!![]()
Ами знаеш ли колко пара ще ти струват тези "дребни" неща

- TurboDizelKombi
- кандидат ентусиаст
-
Иначе, SAMCO го внася фирма Авто Свят (има го във всеки Авто Пазар - голяма таблица). Мисля, че магазина им е срещу Японския хотел.
- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
Ami iskam da izduia turbo-to na 1.1bar nekade i za tova mi trebvat tezi raboti a SAMCO-to mi triabvat za6toto sa s po-goliam diametar i sa silicon koeto 100% vdiga pone 5-10hp!!!
Vazduha se plazga po-dobre, a i marku4ite sa ve4ni-nikoga niama da ima6 problemi s turbo trakta!
Vazduha se plazga po-dobre, a i marku4ite sa ve4ni-nikoga niama da ima6 problemi s turbo trakta!

Fiat Uno Turbo i.E написа:Ami iskam da izduia turbo-to na 1.1bar nekade i za tova mi trebvat tezi raboti a SAMCO-to mi triabvat za6toto sa s po-goliam diametar i sa silicon koeto 100% vdiga pone 5-10hp!!!
Турбото до 1.1 бара със оригиналния софтуер е ECU-то малко трудно можеш да boost-неш. Требе ЕПРОМ-а да смениш задължително иначе нема да стане, или ако стане ще е за доста кратко . За това че от Самко може да вдигнеш даже и 5кс, меко казано звучи несериозно, но ако смяташ че можеш цената на Самко кита за твоита е около 250-300лв и това е само за турбо маркучите, но пак ти казвам от тех 100% нито кон нема да се вдигне само фаца. За да boost-неш на 1.1 на теб ти требе чип, регулатор на горивото и некакъв cone филтър примерно с по голем дебит. По този начин можеш да стигнеш и повече от 1.1 бара но за мотора не е мноо добре както знаеш. Този тунинг който ти споменах излиза като пари следното: чип-около 500лв, fuer pressure regulator-около 200лв, филтър около 100-150лв.
DA WOLF написа:TURBO Maniak написа: филтър около 100-150лв.
![]()
мисля че за конусен говориш, а те са доста по-скъпи... Ако ли не отде може да се купи такъв за 100-150лв??? Аз търся от половин година вече и все удрям на дърво....
Predlagam universalni cone high flow air filtri na firmata Sabelt Racing- Cena 130 lv

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ДАЙ
ДАЙ МАЛКО ПОВЕЧЕ ИНФО ЩОТО В НЕТА ИМА ТЕХНИ КОЛАНИ СКОРОСТНИ ЛОСТОВЕ АМА ФИЛТРИ НЕ НАМЕРИХ 

DA WOLF написа:мисля че за конусен говориш, а те са доста по-скъпи... Ако ли не отде може да се купи такъв за 100-150лв??? Аз търся от половин година вече и все удрям на дърво....
Ами да точно за конусен говоря. Тук във Варна в тунинг магазина има на K&N, Green и Sabelth и цените са 110-130лв според зависимост от марката и входящия отвор. Малко по скъпи са филтрите да оригиналния air box и идват само по поръчка, цените са със около 20-30 лв по високи. По начало каква марка ще е точно нема никакво значение те всички са едни и същи и са копия на K&N.
Re: ДАЙ
//MegOFF написа:ДАЙ МАЛКО ПОВЕЧЕ ИНФО ЩОТО В НЕТА ИМА ТЕХНИ КОЛАНИ СКОРОСТНИ ЛОСТОВЕ АМА ФИЛТРИ НЕ НАМЕРИХ
Da v neta naistina nyama mnogo informacia za tyah.......filtrite sa conosuvidni, stavat za dosta modeli /tryabva da si gi prigodite razbira se....da gi vurjete nyakak kum debitomera-pravi se edna planka ne e hich trudno/, davat im probeg 100 000 km s praneto....
Shte gledam da donesa na sledvashtata sbirka ako moga da doida da gi vidite.......ako ima oshe neshte - pitaite

- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
Info
Az cenite za 4astite gi znam no mi triabva magazin ot koito da si gi kupia ZNAETE LI GO
Ne mi triabvat poiasnenia i razni drugi. A i za SAMCO-to sa6to mi triabva info

Re: Info
Fiat Uno Turbo i.E написа:Az cenite za 4astite gi znam no mi triabva magazin ot koito da si gi kupia ZNAETE LI GO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
О.К бре не се нервирай

I az ot dosta vreme tarsia tunning magazin v sofia ot koito da moga da kupia dump valve i oshte niakoi 4asti, no za sega ne sam nameril takav
.
Fiat Uno : Predi 2 godini i az imah Uno Turbo i.e. Koli4kata e dosta barza i se okaza s dosta sdrav dvigatel. Karah ia 3 godini s 1 bar naliagane i niamah problemi s motora. Edinstvenite drugi promeni biah - polirani kanali na glavata i po-goliam intercooler.

Fiat Uno : Predi 2 godini i az imah Uno Turbo i.e. Koli4kata e dosta barza i se okaza s dosta sdrav dvigatel. Karah ia 3 godini s 1 bar naliagane i niamah problemi s motora. Edinstvenite drugi promeni biah - polirani kanali na glavata i po-goliam intercooler.
W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2