Дигитално тахо?
Модератор: bum_bum
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Дигитално тахо?
За е30 разрових се не откривам нищо във форума.Мисълта ми е километража и оборотомера да са дигитални.Ако някой е слагал нещо подобно да сподели как се връзва от къде може да се закупи и.т.н Подобни са на АТВ и професионален картинг.Става въпрос за нещо от този сорт http://xchoppers.com/images/Diamond-Digital---2.jpg Моля без мнения от сорта на "не се занимавай с глупости" и.т.н
- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Аналоговите уреди са по-лесни за възприемане.В нета съм срещал и такива уреди за самостоятелна изработка.Ако разбираш от електроника и имаш желание да си правиш сам обади се да потърся.
Megasquirt & Megaview user
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
Имам фиат типо което е с дигитално тъбло като вид е страхотно, но тр1пката да видиш стрелката как се движи я няма та препоръчвам ти да не си правиш таблото дигитално 

защо ти е? особено ако ще го слагаш допълнително на аналоговите?
няма да е по-точно, нито пък по-функционално (както казаха по-горе аналоговите се възприемат много по-бързо от мозъка).
ако е просто нещо да мига и да свети- вземи си някакво стерео да ти радва окото...
няма да е по-точно, нито пък по-функционално (както казаха по-горе аналоговите се възприемат много по-бързо от мозъка).
ако е просто нещо да мига и да свети- вземи си някакво стерео да ти радва окото...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
е
Еми километража ми нещо показва по-малко,като мина на някоя табела радар на нея ме изписва с 20 км/ч повече.А и си ми е мерак.Утре ще по-обиколя магазини за подобни уреди пък ще видим 

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Re: е
S-M написа:Еми километража ми нещо показва по-малко,като мина на някоя табела радар на нея ме изписва с 20 км/ч повече.А и си ми е мерак.Утре ще по-обиколя магазини за подобни уреди пък ще видим
А как са ти като отношение спрямо оригиналния размер задните гуми?
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Няма значение от къде отчита. При различни размери гуми се получава грешка в показанията на скоростомера и оттам и на колометража освен, ако не са реализирани през GPS система, но аз не знам да има такава кола серийна. 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
.
По скоро нещо по-опростено като това http://www.tradervar.com/ImagesCache/Di ... P35881.htm
Отчита време за от 0-100 както и 400м
Отчита време за от 0-100 както и 400м
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Абе аз си мислех, че некоя циганийка искаш да окичиш,
ама тва изглежда стилно бтв... не че бих си сложил де
ама тва изглежда стилно бтв... не че бих си сложил де

Mens sana in corpore sano
.
Еми да ти кажа малко по-голямо е от датчика за температурата,не се набива много на очи,а и ако са вгради към стъклото на таблото някаде ще стане добре според мен
Онзи ден се разкарвах но не открих нищо.Ще поръчвам от нета 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2