Вижте това.....
Модератор: bum_bum
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pavlito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е63 М6
Вижте това.....
Както си рових из нета попаднах на тази 4удесия....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Electric ... 240%3A1318
Дали нещата, които пише са верни?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Electric ... 240%3A1318
Дали нещата, които пише са верни?
- pavlito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е63 М6
Пише, 4е се слага на мястото на въздушния филтър и работи с електри4ество и се вързва към акумулатора и трябва да има отделен бутон за вклиу4ване.
Има гаранция от K&N... и вдига с 25 коня мощността.
Има гаранция от K&N... и вдига с 25 коня мощността.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Electric Turbo Supercharger for BMW All 25 HP
Името му виж ти само и ще ти стане ясно за какъв х*й става въпрос. Поредната тъпотия в ибей предназначена за хора дето искат за 400 $ колата им да литне
Името му виж ти само и ще ти стане ясно за какъв х*й става въпрос. Поредната тъпотия в ибей предназначена за хора дето искат за 400 $ колата им да литне

принципно съм вкарвал такова и му е доста мощна перчицата,човека с хондата дето го сложи му се качи доста мощността
давам пример:
филтъра в момента само си дърпа въздух през кутията без да му се подава допълнително пълнене,след като му се подаде допълнително пълнене се предполага да влиза и с по голям натиск въздуха,има едни евтинки такива дето са имм слеби перките,ама точно на тоя направио ше ти одреже пръстите
ма аз имам нещо подобно за допълнително пълнене:
добри страни:
1.сваля разхода на дълго доста чувствително
2.малко променя коефициента на полезно атмосферно хранене на мотора съответно и рита повече
давам пример:
филтъра в момента само си дърпа въздух през кутията без да му се подава допълнително пълнене,след като му се подаде допълнително пълнене се предполага да влиза и с по голям натиск въздуха,има едни евтинки такива дето са имм слеби перките,ама точно на тоя направио ше ти одреже пръстите

ма аз имам нещо подобно за допълнително пълнене:

добри страни:
1.сваля разхода на дълго доста чувствително
2.малко променя коефициента на полезно атмосферно хранене на мотора съответно и рита повече

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Никъде не пише, че има гаранция от K&N, само ползват техни филтри.
Освен това трябва да имаш вече спортен филтър, щото за 400 долара няма как да ти продадат и перка и тръби и филтър, се пак тунинга е скъпо начинание 

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
аве аз тука на жината намериф идин сешуар, дали кат го ръчна да дуа ша ми тръгне повичи колъта? и ша прикарам две тръби през една хладилна чанта за кулър и ша стани бигачка, нали?
аве що се занимавате с глупости не разбирам? и все пак горе има един бутон за търсене - колко още такива безмислени теми ще прочетем?
аве що се занимавате с глупости не разбирам? и все пак горе има един бутон за търсене - колко още такива безмислени теми ще прочетем?

- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
oxam написа:аве аз тука на жината намериф идин сешуар
мухаххахахаххахахах !!!!!!!!!!
бах само си представям на моята кола да и закача два сешуара .. че то ще стане самолет бре

после пък антикрила ще трябва да слагам .. мани мани

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Има много по лесен начин за моментно покачване на мощноста(това е мой патент)
: Значи вземате един безработен циганин и го слагате в багажника. След това прекарвате пвц тръба от багажника до колектора посредством двуичен клапан. Свързвате с парче тел педала на газта и лявата ръка на мангала, тва пак чрез сложна система от макари. В момента в който се даде газ чрез телта се подава сигнал и мангала започва да надува със все сила като прави налягане от 1,2бара.
На година ще ви отиват по около 2к за надник, за кво ще се набутвате по тия тунинг фирми за турбини и т.н...

На година ще ви отиват по около 2к за надник, за кво ще се набутвате по тия тунинг фирми за турбини и т.н...
- O N I X
- Потребител
-
- Кара: bmw e46 320cd :e30 325
Не се набутваи този вентилатор никаква работа не варши.аз го пробвах като му сложих к&n филтър.И ефекта е никакъв,този вентилатор неможе да захрани 6 цилиндровия мотор с въздух.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
kronos написа:Има много по лесен начин за моментно покачване на мощноста(това е мой патент): Значи вземате един безработен циганин и го слагате в багажника. След това прекарвате пвц тръба от багажника до колектора посредством двуичен клапан. Свързвате с парче тел педала на газта и лявата ръка на мангала, тва пак чрез сложна система от макари. В момента в който се даде газ чрез телта се подава сигнал и мангала започва да надува със все сила като прави налягане от 1,2бара.
Дам,като замириши на мангал и жената ще избяга...

- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
kronos написа:Има много по лесен начин за моментно покачване на мощноста(това е мой патент): Значи вземате един безработен циганин и го слагате в багажника. След това прекарвате пвц тръба от багажника до колектора посредством двуичен клапан. Свързвате с парче тел педала на газта и лявата ръка на мангала, тва пак чрез сложна система от макари. В момента в който се даде газ чрез телта се подава сигнал и мангала започва да надува със все сила като прави налягане от 1,2бара.
xaaxxaaxax
2к за надник .. ти луд ли си

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
ако е за духане има "КАКИчКИ" на пътя за 5лв правят чудеса-ако имаш чакъл във бъбреците и него ще издухат. 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2