Коя е най бързата кола която сте карали или сте се возили ?
Модератор: bum_bum
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Коя е най бързата кола която сте карали или сте се возили ?
Знам че може би не е точно тук мястото за тази тема но го правя с цел аз да си хъбя нервите а не другите колеги ...
Моля напишете каква кола сте карали или сте се возили и най интересните ви впечатления .
Както може и да напишете какво разбирате под бърза кола ...
Моля напишете каква кола сте карали или сте се возили и най интересните ви впечатления .
Както може и да напишете какво разбирате под бърза кола ...
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- Новини
-
Хм..... най-бързото на което съм натискал педалетките, бяха два прелестни БМВ екзепмляра. БМВ Е36 М3 и БМВ Е34 М5.
Страхотни зверове .... разходих ги от Люлин до Банкя и обратно.
Иначе съм се возкал на Понтиак незнам си къв си, автоматик, на километража му пишеше 300 ако не ме лъжат спомените.
Страхотни зверове .... разходих ги от Люлин до Банкя и обратно.
Иначе съм се возкал на Понтиак незнам си къв си, автоматик, на километража му пишеше 300 ако не ме лъжат спомените.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
PONTIAC TRANS AMERICAN GTA 5700cc 320Hp 1991 бе6е с автоматични скорости но му сложих 5 степенна ръчна и за 9 месеца имах две загуби и то на старт в мокро време от лан4а делта интеграле до трете бе6е пред мен другото е мерцедес роадстар до втора бе6е пред мен това е
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
KAMIKADZE написа:Аууу що си се разделил с тази база - тва 5.7 може да стане голям звяр
липсваше ми сигурността на старата ми 320-ка както и разхода и

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Най-бързото дето съм карал е мойта си ... а иначе най-бързото дето съм се возил е CL 55 AMG, щот още не съм изнудил Стоян да ме повози 

R.I.P Landikar
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
да се включа и аз барабар петко...
колата която най много ме е впечатлила досега-въпреки че немалко возила са ми минали през ръчичките златни-е БМВ 850ци
имах удоволствието да го поюркам по Пътища и със Скорости
зет ми притежаваше 2 екземпляра-първо беше чиста 850тка с ръчни скорости ама я продаде и си взе ци-типтроник. от тогава и той изпосмени бая коли де...ама тая ще я запомня...
до около 3к рпм се чуди какво става и после все едно че някой с дъска те удря в задника-направо не може да си изправиш главата да видиш къде караш!
горд съм че при поддържана скорост от 260 за около половин час успях да сваля разхода на 17.9 срещу 19.9 на зетят.
най шокиращо беше когато се движех небрежно по аутобана със 210-220 и до мене се изравни кадет гси-аз бях
-
вас лъжа, мене истина!!!
и още нещо-това е единствената кола дето съм карал и съм гледал по време на движение как спада бензина-видно беше-стрелката мърдаше надолу докато я гледаш!!!
колата която най много ме е впечатлила досега-въпреки че немалко возила са ми минали през ръчичките златни-е БМВ 850ци
имах удоволствието да го поюркам по Пътища и със Скорости
зет ми притежаваше 2 екземпляра-първо беше чиста 850тка с ръчни скорости ама я продаде и си взе ци-типтроник. от тогава и той изпосмени бая коли де...ама тая ще я запомня...
до около 3к рпм се чуди какво става и после все едно че някой с дъска те удря в задника-направо не може да си изправиш главата да видиш къде караш!
горд съм че при поддържана скорост от 260 за около половин час успях да сваля разхода на 17.9 срещу 19.9 на зетят.
най шокиращо беше когато се движех небрежно по аутобана със 210-220 и до мене се изравни кадет гси-аз бях

вас лъжа, мене истина!!!
и още нещо-това е единствената кола дето съм карал и съм гледал по време на движение как спада бензина-видно беше-стрелката мърдаше надолу докато я гледаш!!!
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Сигурено в резервоара се е образувала фуния
...
Най-бързото на което съм се возил е Е46 М3. Най-бързото което съм карал е мойта кошница.

Най-бързото на което съм се возил е Е46 М3. Най-бързото което съм карал е мойта кошница.
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
PARADOX_sf написа:Сигурено в резервоара се е образувала фуния...
...бе 90+ кила му е баката...не е шега работа...
майтапа е че пише да се зарежда с 91...на гърба на капачката.
- LYDA GLAVA-PORASNALA
- Потребител
-
една бясна самоделка
базирана на полски фиат 126п,с 2-у тактов двигател.цялата сглобка теже6е 400кг сас мо6тност на двг около 200кс.това животин4е се развинтва6е ужасно бързо м/у 5 и 15000 об/мин не може6 да си намериш място в кожата и си галташ о4ите
но ми се наложи да го продам не ми издаржаха 2-3 скоростни кутии и накрая запо4на да ми се разкасва купето

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Най бързата която сам се возил е Е30 325и а сам карал Audi 80 115 кс
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3