Трансплантация на двг.
Модератор: bum_bum
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Трансплантация на двг.
Колеги незнам колко темата е за тук ама така реших. Ето и защо пиша:
Ще правя трансплантация на бимата... В момента съм с 97' м52б20... Искам да сложа 2.5 2.8 мотор всякакви съвети ще са ми от полза иии най-вече става дума за това кое от мойта кола ще пасне за двигателя ... ауспух(генерация) скорости, диф. ...щуротии.... и т.н.
Тенкс!
Ще правя трансплантация на бимата... В момента съм с 97' м52б20... Искам да сложа 2.5 2.8 мотор всякакви съвети ще са ми от полза иии най-вече става дума за това кое от мойта кола ще пасне за двигателя ... ауспух(генерация) скорости, диф. ...щуротии.... и т.н.

Тенкс!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
най-доброто решение да се обърнеш към д-р Чирков или иначе казано Юзъра,да ти направи тои рехабилитацията на Бимата.......

- rango
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на магия
Re: Трансплантация на двг.
Garribaldi написа:Колеги незнам колко темата е за тук ама така реших. Ето и защо пиша:
Ще правя трансплантация на бимата... В момента съм с 97' м52б20... Искам да сложа 2.5 2.8 мотор всякакви съвети ще са ми от полза иии най-вече става дума за това кое от мойта кола ще пасне за двигателя ... ауспух(генерация) скорости, диф. ...щуротии.... и т.н.![]()
Тенкс!
както каза и колегата,тряа се обьрнеш кьм човек които се занимава с тея работи,щот тука акьли всякакви щи пляскат,разбирасе че има и компетентни хора,по вьпроса кво от твоита кола щи вьрши работа тва е много относително. вьв 100% от случаите проекта зависи от количеството на левовете

НЕ Е МНОГО ВАЖНО КОЛКО ТИ Е МОЩНА КОЛАТА ПО ВАЖНО Е КОЛКО ТИ Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
- rango
- кандидат ентусиаст
-
Re: ре
Znajko написа:А някой знае ли приблизителното количество необходими левове за целта?
парите са индивидуални за секи проект и вапроса ти е малко детски

примерно,решаваш да си сложиш на е36-цата 1.6 мотор да речем м50б20 зимаш мотор сьс се карантиите плащаш 1000лв на некои "хирург" и си готов с 2 бона
обаче ко искаш да сложиш матор от м3 csl 2007 почваш от 50к лева и....

НЕ Е МНОГО ВАЖНО КОЛКО ТИ Е МОЩНА КОЛАТА ПО ВАЖНО Е КОЛКО ТИ Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
Znajko написа:А някой знае ли приблизителното количество необходими левове за целта?
Дам въпроса ти е малко смотан

А относно хирурга ... тряа да се намери такъв дето работи със здравната каса, защото иначе много "ки земи"..

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Garribaldi написа:А относно хирурга ... тряа да се намери такъв дето работи със здравната каса
д-р Чирков(както казах горе),направо ше му смени акта за раждане

- Garribaldi
- ентусиаст
-
Bavarec*** написа:Garribaldi написа:А относно хирурга ... тряа да се намери такъв дето работи със здравната каса
д-р Чирков(както казах горе),направо ше му смени акта за раждане
Да колега имам го впредвид ... намерих 2-ма 3-ма ще говоря с всички и ще преценя при кой да закарам... люБИМАТА

Благодаря!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
ре
стан написа:2000лв за от 16-ка на 20-ка. вие луди ли сте![]()
И аз тва се чудех да го кажа ли

То си е ясно, че ако мотор ще се сменя има смисъл за такъв от ///М3 Е 36. Другото са фентъзи мувис

ПП: 2007-ма CSL не е имало или поне BMW не знаят за него

- Garribaldi
- ентусиаст
-
sk. написа:аве момци... мислите ли че на монтьора, който слага двигателя му пука какво слага 316, 318, 325, М3? За него това е мотор, все блок, вал, скоростна кутия и т.н
Дам... !
И моля не пълнете темата с излищни спорове...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
от 400 до 1000 взимам за трансплантация
...моля да не ми звънят некви непознати да питат.....може ли тва,може ли онва...а какво ми трябва за да си го сложа..ама плъг енд плей ли ...а може ли сам пред блока,ама МОЯ майстор ми каза.... и т.н. 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- rango
- кандидат ентусиаст
-
Znajko написа:стан написа:2000лв за от 16-ка на 20-ка. вие луди ли сте![]()
И аз тва се чудех да го кажа ли![]()
![]()
То си е ясно, че ако мотор ще се сменя има смисъл за такъв от ///М3 Е 36. Другото са фентъзи мувис![]()
ПП: 2007-ма CSL не е имало или поне BMW не знаят за него
аман от професори бе,90% от форумците си мечтаят за коли 300-400кс ама маи доста още ша си карат 16-ките и 18-ките,а междувременно плюят реализиралите се щот ги е яд,бахти и злобата от кьде е сьбрахте бре

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2