ИДЕИ ЗА ЦЯЛОСТНО ПРЕБОЯДИСВАНЕ
Модератор: bum_bum
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ИДЕИ ЗА ЦЯЛОСТНО ПРЕБОЯДИСВАНЕ
Ще пребоядисвам цялата кола и искам да подобря цвета малко защото това турско синьо нещо ме дразни , но нямам избор тъй като ще стане егати циганията да са два цвята. По коша и рамките да е синьо а отвън да е друго, затова ми се иска само да сменя нюанса с перла или частици обаче да си купувам по 100 грама боя и да пробвам ще е доста голяма хамалогия и МОЛБАТА МИ Е АКО ИМАТЕ НЯКАКВИ ИДЕИ (БЕЗ ПРОСТОТИИ)ЗА ЕФЕКТНИ ДОБАВКИ КЪМ БОИТЕ ЩЕ ВИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРЕН ЗА ИНФОТО
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Удряш една водна шкурка на турско синьото и отгоре забъркваш смес Твоя цвят боя+сребърен феролит ( не се смейте ) пръскаш смело става много добре.. 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
slatanic написа:Дай снимка и ми кажи не се ли пресича таз смес!![]()
Абе от каде ги мислите тия бои незнам ей!![]()
А я най-обичам черен мат на S600 от старите,ма кво ли разбирам я!
не се пресича... купи си по една опаковка и пробвай на воля..

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
.............
Не се пресича но имаи на предвид че ще се скапе иглата но бояджийския пистолет
ре
Колега,
ако искаш се ориентирай към някоя от боите в палитрата на BMW Individual! Имат доста преплитащи се цветове с невероятни ефекти! Гледал съм един каталог у приятел - невероятни са! Имат едно излъчване на слънце и съвсем друго на вечерна светлина
ако искаш се ориентирай към някоя от боите в палитрата на BMW Individual! Имат доста преплитащи се цветове с невероятни ефекти! Гледал съм един каталог у приятел - невероятни са! Имат едно излъчване на слънце и съвсем друго на вечерна светлина

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Я кажете ако искам да сменя цвета на колата ...след като се пребоядиса талона ли трябва да сменяма или и през канала на кат ли трябва да се ходи ?

re
Smoocki написа:Я кажете ако искам да сменя цвета на колата ...след като се пребоядиса талона ли трябва да сменяма или и през канала на кат ли трябва да се ходи ?
Ако е различен цвят - трябва, ако е нюанс не.
ре
Аз току що се запалих по същата идея и си купих едно купе, което беше вече "за части" и ще го боядисм в цвета на Е36-цата от подписа ми. Ще споделя мнения като стане...
боядисах я вече
пребоядисах я вече , направих си къстъм боя към оригиналната която има бяла и виолетова перла добавих по 20 грама на литър допълнително от двете и добавих още черно 30 грама на литър. Ефекта е че на слънце перлите се открояват много добре а вечер е почти черна което ми беше и целта.
Благодаря на тези които се отнесоха сериозно

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Re: боядисах я вече
Peter написа:пребоядисах я вече , направих си къстъм боя към оригиналната която има бяла и виолетова перла добавих по 20 грама на литър допълнително от двете и добавих още черно 30 грама на литър. Ефекта е че на слънце перлите се открояват много добре а вечер е почти черна което ми беше и целта.
Пусни малко снимки да видим резултата.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2