335xi купе
Модератор: bum_bum
9 мнения
• Страница 1 от 1
335xi купе
интересувам се някои мозе ли да ми казе каде да си махна ограничитела спира на 260 и някои знае ли колко вдига без него
Към колегата, заповядай.
Да имаш едно на ум, че ECU-то записва най-високата скорост с която колата е карана и БМВ много лесно могат да разберат, че си слагал разни джаджи, като тази отгоре, ако видят, че си минал лимита. Пиша го това с оглед на това, че може да имаш гаранция, която да отпадне.
Active Autowerke II написа:The Speed limiter will be independant and will be able to work with other aftermarket processors or tuning options.
The install will be similar to our processor, meaning no cutting or splicing. Just connecting four wires (pins).
All testing has been done on 335's, testing needs to be finished on other E90, E91, E92, E93 models.
Да имаш едно на ум, че ECU-то записва най-високата скорост с която колата е карана и БМВ много лесно могат да разберат, че си слагал разни джаджи, като тази отгоре, ако видят, че си минал лимита. Пиша го това с оглед на това, че може да имаш гаранция, която да отпадне.
blqsu4ko написа:Хммм абе все си мисля ,че тея коли ги ограничаваха "само" на 250...Твойта или няма...Или просто ти нямаш 335хи купе...Ама кой знае ти ше кажеш
хех .. 260км .. този които ги е вдигал знае

но трябва да си достатъчно луд за да видиш че .. стрелката спира на 260 а не на 250

поне на 645Ci .. толкова показва

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- Plamen_335i
- кандидат ентусиаст
-
http://www.dinancars.com/store/Performance-Engine-Software-Boost-Upgrade-c-413-p-3832.html
Не е евтино решение, но освен премахването на ограничителя на скоростта получаваш коне, въртящ момент, а и най-важното...гаранция. Работата става софтуерно...в смисъл няма да закачаш кутии към ECU-то както при Active Autоwerke и Vishnu примерно. Не знам обаче дали DINAN имат представителство в Европа

Не е евтино решение, но освен премахването на ограничителя на скоростта получаваш коне, въртящ момент, а и най-важното...гаранция. Работата става софтуерно...в смисъл няма да закачаш кутии към ECU-то както при Active Autоwerke и Vishnu примерно. Не знам обаче дали DINAN имат представителство в Европа

- Plamen_335i
- кандидат ентусиаст
-
...що се отнася до максималната скорост без ограничител по чуждите форуми пишат, че вдигали до към 280км/ч. Не вярвам да има възможност за кой знае колко по-висока скорост, защото все пак колата има и аеродинамични ограничения.
- valerio1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92 335i
- Мечтае да кара: CL 63 AMG
- Детайли за колата: открадната :)
километража така е направен, 4е та лъже при високи скорости с цел по-голяма сигурност, малко тъпо, ама нали ги знаете немците...така, 4е 4овека сигурно си има 335-ца, ми дано и аз да имам скоро време 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тва е нуместно,то тогава за кво ги правят по 5-6-7-.00. коня,всеки си има глава!
а иначе тоз х няма ли да пречи за 280км
а иначе тоз х няма ли да пречи за 280км

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
9 мнения
• Страница 1 от 1