Предно окачване от 6 цил на 4 цил. Е36

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 17 Апр 2008, 10:25

Аз да попитам сложих предни макверсони от 320-ка на 316-ката ми и предницата се вдигна доста :confused: Предполагам защото са предназначени за по тежка предница 6-така си е по тежък от м43-то

Та мисълта ми е да отрежа част от пружините да падне малко по ниско предницата Поне докато взема спортни ? :roll:

РЕСПЕКТ!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 17 Апр 2008, 12:08

Немой, ги реза, те са си направени за тоя макферсон. По-дебел ли си сложил?
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Re: е30

Мнение от Zaho » 17 Апр 2008, 12:24

KPETEH написа:Немой, ги реза, те са си направени за тоя макферсон. По-дебел ли си сложил?

Ами знам само че е за 6 цилиндрово БМВ но не съм ги сравнявал да видя разликите освен очевадната разлика че идва по високо колата с тях :roll:

Та си мисля че като ги орежа тея пружини 5 см. няма да е кои знае каква фрапираща разликата все пак са пригодени за по тежък мотор

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 17 Апр 2008, 12:30

Еми к'во да ти кажа. На Е30 са два макферсона 45 и 51 мм. Навивките на пружините и в двата края се сближават, като последната е загладена така, че да не е кръгла и да ляга на място като тежеста се разпределя по навивката. Това с флекса няма как да го постигнеш, най много да отрежеш и после да търсиш други. Погледни си макферсоните - новите и старите. Лесно ще видиш разликите. Свали една пружина и я разгледай. Предполагам ще стигнеш до някъкво заключение. Успех и сподели кво си направил.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Назад към Tuning