какво може да се направи на 328

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Апр 2008, 19:24

STR написа:ина4е слагаш големия всмукател и става страшно,колата върви в ниските и умира във високите-к1дето е силата на 28цата :mhihi: именно затова е с тясно се4ение-по-бърза скорост на въздуха

Точно обратното, върви по- добре във високите, а губиш в ниските ;)
Валовете на 2.5 и 2.8 би трябвало да са еднакви.
Изображение

варненския разкош
Аватар

Мнение от STR » 04 Апр 2008, 1:33

а ти пробвал ли си го,да съм сигурен в това което казваш.щото има доста преправяне за да се сложи колектор от 25ца,4е оня ден беше разглобена моита и с Явор се отказахме да правим тая гимнастика.а за по-добро пълнене,си има Ванос.но това е мое мнение.а сега да ви кажа за главите-
разлика има единствено в това 4е на 28цата клапаните са 6мм стебло,за разлика от вс други м52б.. които са на 7 мм.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Апр 2008, 12:19

Не съм, аз направо купувам компресори квито има и ходя да ми ги монтират ако може за полвин- един час и тва е.
Имам познат в германия който го е правил на 328-ца с кита на Евроспорт от щатите купен и той ми го каза това. В ниските леко се запушва за сметка на високите.., но каза, че разликата не е някаква съществена и при двете.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Апр 2008, 12:22

Не съм, аз направо купувам компресори квито има и ходя да ми ги монтират ако може за полвин- един час и тва е.
Имам познат в германия който го е правил на 328-ца с кита на Евроспорт от щатите купен и той ми го каза това. В ниските леко се запушва за сметка на високите.., но каза, че разликата не е някаква съществена и при двете.
Изображение

варненския разкош
Аватар

Мнение от STR » 04 Апр 2008, 18:03

мерси и аз мисля 4е няма да има кои знае ква разлика

Предишна

Назад към Tuning