Новата ми броня :)
Модератор: bum_bum
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Абе важното е ,че на мен ми харесва и не се оплаквам кой къде колко ми е взел и колко съм платил ! Важен е крайният резултат 

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Има и една друга приказка ... имал пари човека дал .... негови са си .... толкова ли е готино чувството да изкараш някой будала, че е дал повече пари 

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
типично по български...
AlibiTu Пуснато на: 29 Мар 2008, 17:04 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Има и една друга приказка ... имал пари човека дал .... негови са си .... толкова ли е готино чувството да изкараш някой будала, че е дал повече пари
blackrider Пуснато на: 28 Мар 2008, 18:04 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Абе важното е ,че на мен ми харесва и не се оплаквам кой къде колко ми е взел и колко съм платил ! Важен е крайният резултат
това за българския няма да го коментирам.
Дал съм адски много повече пари за моята кола че да мисля така.
Коментара ми е към тези колеги, които мислят в бъдеще да си тунинговат колата, черния ездач си ги е дал тези пари здраве да е. Да си кара количката и дано да няма никакви проблеми с нея.

the project is ready....

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Re: bronia
Energie_5 написа:типично по български...
Брат , да ти благодаря и тук в сайта да видят пичовете колко съм дволен от твоите услуги

Аз за 20-30 лв циганий не правя! Ако стоката която купувам ми харесва и си заслужава парите-плащам! Карам кола за която пестене от сотинки буквално не се прави !!!
Но всеки според чергата си !

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2