само тръби?
Модератор: bum_bum
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Звука е маниакален, наистина. По принцип дългия твърдеше, че на шестака си му трябват гърнето да го позапупат и да има въртящ момент, съди по неговата Е21 323, която няма читави гърнета, само тръби, но не знам дали е прав. И дали М50/М52 се държи по същия начин.
BMW only!
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
Turbo_Ted написа:аз съм с такава генерация само с едно гърне и права 63мм тръба доотзадтова е най-красивия звук в историята на автомобилостроенето
и припуква през ауспуха от време на време
колега каква ти е тръбата като материал и от къде си я взе ?
BMW 318is
- phantomas
- младши ентусиаст
-
до тук за добър звук без много главоболия на дълъг път се взима цяла тръба на ф63мм , в средата резонаторно гърне и на края спортно гърненце с вход и изход на същия диаметър
айде сега само някой да каже откъде да се вземе качествена тръба

BMW 318is
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
понеже знам, че идваш на сбирките в Дружба заслушвал ли си звука на е21-та на дългия (дето е с ролбаровете и само пука гуми
) е неговата кола е с прави тръби без никви екстри 

Tux0 Ca !

- phantomas
- младши ентусиаст
-
SpUd3r написа:понеже знам, че идваш на сбирките в Дружба заслушвал ли си звука на е21-та на дългия (дето е с ролбаровете и само пука гуми) е неговата кола е с прави тръби без никви екстри
е ок ама без резонатор няма ли да те заболят ушите , все пак обира гъгненето в купето
BMW 318is
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Само с тръби си е брутално, не става за всеки ден, особено за дълъг път ще се побъркаш. Поне крайно гърне си трябва, ако няма средно. Пък и отново ще вмъкна, че въртящия момент има шанс да отиде по дяволите само с тръби, поне така разправяше тоя дългуч 

BMW only!
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
amd написа:Само с тръби си е брутално, не става за всеки ден, особено за дълъг път ще се побъркаш. Поне крайно гърне си трябва, ако няма средно. Пък и отново ще вмъкна, че въртящия момент има шанс да отиде по дяволите само с тръби, поне така разправяше тоя дългуч
е аз за такъв случай говоря, без резонантни и средни само крайно ремус, но защо въртящия момент да бил застрашен

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
.3Archangel написа:Тоя звук сигурно е като на "пълната генерация Ремус за 1200лв. на Жоро Фешъна от моя блок" дето беше изръсил бисер някой неотдавна. Хубаво е да слагаме спортни гърнета,само не се опитвай да ме убедиш, че звука от прави тръби е "типичен" за БМВ.
Бате знаеш ли за какво става въпрос тука... Е36-тицата на Жоро от АУТОфешън 3003 беше уникална кола. Когато минаваше покрай мене ми се тресяха вътрешностите от уникалния бас, а в същото време не пърдеше като тунингована калибра въпреки че беше от неистинските 4 цилиндрови БМВ-та

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2