спортен волан
Модератор: bum_bum
11 мнения
• Страница 1 от 1
спортен волан
колеги намислил сам да сложа спортен волан кажете как се сваля моя оригиналния и къде мога да си купя спортен
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
че той на М3- ката си е спортен по дифолт
а колата в галерията ти достатъчно си я орезилил, недей повече да я бараш 

bmw
колега мисля че в темата много ясно сам написал за какво е пусната а не за коментари на колата не че ме интересува твоито мнение все пак колата си е моя нали
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
нищо лично
кажи с колко пари разполагаш за волан, защото избор има голям според парите, които ти се дават

кажи с колко пари разполагаш за волан, защото избор има голям според парите, които ти се дават
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Аз що нищо не виждам в галерията му???bum_bum написа:че той на М3- ката си е спортен по дифолта колата в галерията ти достатъчно си я орезилил, недей повече да я бараш
Иначе до колегата с въпроса. Махаш емблемата в средата и отдолу има гайка. Развиваш гайката и волана ти е в краката. Пък на пазара волани колкото искаш само пари да ти се дават. Даже аз мога да ти предложа едно МОМО корсе ма вече му се е поизтъркала боята от кожата и не е лошо да се претапицира. Но пък ще ти го дам за под 100 кинта

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: спортен волан
misho1979 написа::help:
Оооф к'ви хора сте вие.... виж сега:
1. Сваляш твоя волан, като махнеш емблемата взимаш едно гидоре с удулжение, и развиваш гайката.
2.Отиваш до Илиенци харесваш си волан.
3. Купуваш го.
4.Купуваш и фланец за БМВ, за да можеш все пак да сложиш волана
5.Връщаш се при твоата кола
6. Слагаш фланеца, слага се пак с гидоре и удулжение.
7.Слагаш волана върху фланеца.
8.Настройки, волана може да е леко крив като се движиш направо, затова ще трябва малко настройки, които се състоят в сваляна на фланеца с волана и донаместване, целта е като караш направо и волана да е прав...постогнеш ли това вече има монтиран спортен волан.
Ако имаш още някакви въпроси питай.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: спортен волан
Може ли малко да добавяTurbolan написа:misho1979 написа::help:
Оооф к'ви хора сте вие.... виж сега:
1. Сваляш твоя волан, като махнеш емблемата взимаш едно гидоре с удулжение, и развиваш гайката.
2.Отиваш до Илиенци харесваш си волан.
3. Купуваш го.
4.Купуваш и фланец за БМВ, за да можеш все пак да сложиш волана
5.Връщаш се при твоата кола
6. Слагаш фланеца, слага се пак с гидоре и удулжение.
7.Слагаш волана върху фланеца.
8.Настройки, волана може да е леко крив като се движиш направо, затова ще трябва малко настройки, които се състоят в сваляна на фланеца с волана и донаместване, целта е като караш направо и волана да е прав...постогнеш ли това вече има монтиран спортен волан.
Ако имаш още някакви въпроси питай.

Може да се развие не само с гидоре и удължение. Може и с кръстатият ключ за джантите

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Е не знам дали е умна ама като нямах удължение на гидорето иnesko написа::clap: това е много умна идея

- JOINTI
- кандидат ентусиаст
-
Re: re
slavianko написа:Аз що нищо не виждам в галерията му???bum_bum написа:че той на М3- ката си е спортен по дифолта колата в галерията ти достатъчно си я орезилил, недей повече да я бараш
Иначе до колегата с въпроса. Махаш емблемата в средата и отдолу има гайка. Развиваш гайката и волана ти е в краката. Пък на пазара волани колкото искаш само пари да ти се дават. Даже аз мога да ти предложа едно МОМО корсе ма вече му се е поизтъркала боята от кожата и не е лошо да се претапицира. Но пък ще ти го дам за под 100 кинта![]()
Я вземи качи една снимка да го видим пъм може и на него да му хяреса

11 мнения
• Страница 1 от 1