махагон или др фолио за вътрешен интериор-т.н.Wood-Dash-Triм

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар

махагон или др фолио за вътрешен интериор-т.н.Wood-Dash-Triм

Мнение от mamintaiko » 24 Дек 2007, 10:38

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

http://cgi.ebay.de/BMW-E36-E39-E46-ALU- ... dZViewItem

искам да си направя дървена облицовка на вътрешния интериор в колата- в тунинг магазините продават фолия от порядъка на 25 до 37 лв. , но те са като обикновените фолия от да речеме Бриколаж- незнам дали ще лепне като хората , трябва да се изрязва , да се мине отгоре с лак и т.н. и тогава като се поразрових из нета и най- вече в ибея и видях , че има направо готови такива ...................на някои щъквала ли му е такава идея - има ли си представа как да си набавя такива оригинални фолия от България - значи по принцип да говориме не само за дърво , ам и за псевдо кевлар , алуминии- то все е тая каква ще е лепенката ...........писах в БГ ибея дали могат да ми доставят тия джаджи ама да питам и тука - все някои ще знае.................весели празници

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 25 Дек 2007, 9:39

Много интересно. Koyota беше боядисал някои елементи, но с фолио сигурно няма да е ОК. Ако стане пусни снимки ;)
///M Club Member

Аватар

Re: махагон или др фолио за вътрешен интериор-т.н.Wood-Dash-

Мнение от stasi » 02 Яну 2008, 17:39

mamintaiko написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

http://cgi.ebay.de/BMW-E36-E39-E46-ALU- ... dZViewItem

искам да си направя дървена облицовка на вътрешния интериор в колата- в тунинг магазините продават фолия от порядъка на 25 до 37 лв. , но те са като обикновените фолия от да речеме Бриколаж- незнам дали ще лепне като хората , трябва да се изрязва , да се мине отгоре с лак и т.н. и тогава като се поразрових из нета и най- вече в ибея и видях , че има направо готови такива ...................на някои щъквала ли му е такава идея - има ли си представа как да си набавя такива оригинални фолия от България - значи по принцип да говориме не само за дърво , ам и за псевдо кевлар , алуминии- то все е тая каква ще е лепенката ...........писах в БГ ибея дали могат да ми доставят тия джаджи ама да питам и тука - все някои ще знае.................весели празници

Ми не знам колко пари си решил да отделиш ама имам едно предложение. Може да се напечата самия десен който искаш да имитираш било то дърво или нещо друго на един вид фолио bubble free (може да се лепи и от непрофесионалисти) става супер и е за почти всички повърхности било то и неравни
Изображение
Изображение

Назад към Tuning