махагон или др фолио за вътрешен интериор-т.н.Wood-Dash-Triм
Модератор: bum_bum
3 мнения
• Страница 1 от 1
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
махагон или др фолио за вътрешен интериор-т.н.Wood-Dash-Triм
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
http://cgi.ebay.de/BMW-E36-E39-E46-ALU- ... dZViewItem
искам да си направя дървена облицовка на вътрешния интериор в колата- в тунинг магазините продават фолия от порядъка на 25 до 37 лв. , но те са като обикновените фолия от да речеме Бриколаж- незнам дали ще лепне като хората , трябва да се изрязва , да се мине отгоре с лак и т.н. и тогава като се поразрових из нета и най- вече в ибея и видях , че има направо готови такива ...................на някои щъквала ли му е такава идея - има ли си представа как да си набавя такива оригинални фолия от България - значи по принцип да говориме не само за дърво , ам и за псевдо кевлар , алуминии- то все е тая каква ще е лепенката ...........писах в БГ ибея дали могат да ми доставят тия джаджи ама да питам и тука - все някои ще знае.................весели празници
искам да си направя дървена облицовка на вътрешния интериор в колата- в тунинг магазините продават фолия от порядъка на 25 до 37 лв. , но те са като обикновените фолия от да речеме Бриколаж- незнам дали ще лепне като хората , трябва да се изрязва , да се мине отгоре с лак и т.н. и тогава като се поразрових из нета и най- вече в ибея и видях , че има направо готови такива ...................на някои щъквала ли му е такава идея - има ли си представа как да си набавя такива оригинални фолия от България - значи по принцип да говориме не само за дърво , ам и за псевдо кевлар , алуминии- то все е тая каква ще е лепенката ...........писах в БГ ибея дали могат да ми доставят тия джаджи ама да питам и тука - все някои ще знае.................весели празници
ре
Много интересно. Koyota беше боядисал някои елементи, но с фолио сигурно няма да е ОК. Ако стане пусни снимки 

///M Club Member
Re: махагон или др фолио за вътрешен интериор-т.н.Wood-Dash-
mamintaiko написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Ми не знам колко пари си решил да отделиш ама имам едно предложение. Може да се напечата самия десен който искаш да имитираш било то дърво или нещо друго на един вид фолио bubble free (може да се лепи и от непрофесионалисти) става супер и е за почти всички повърхности било то и неравни
3 мнения
• Страница 1 от 1