лепенки за бавареца

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 10 Дек 2007, 23:01

Ма направо си от най-бързите :mhihi: :mhihi: :mhihi: Все пак си с ///М43 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П.П. С лошо няма да спечелиш уважение тук, най-много да ти сипят с големия чирпак :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 10 Дек 2007, 23:16

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 11 Дек 2007, 9:14

SuPeR_FLY написа:Ма направо си от най-бързите :mhihi: :mhihi: :mhihi: Все пак си с ///М43 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П.П. С лошо няма да спечелиш уважение тук, най-много да ти сипят с големия чирпак :winky:

защо с лошо,никога не съм имал лоши намерения ;) просто се пошегувахме с колегите ;) щом караме бмв та значи сме пичове всичките,а относно за мойто М43 по добре е от форда дето карах преди(той форда беше загнил още на чертежа :mhihi: :mhihi: :mhihi: )

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 11 Дек 2007, 10:36

vladuicho написа:P.S. за bavareca_86 ,купи си една Е36 и пусни двайсетината коня които са останали под капака да ходят да пасат някаде (нищо лично брат,ташак да става),на RSxRacer му излезна малко пяна ама ше му мине като ми види задния номер на облепеното с M POWER лепенки баварче :lol:

ТРЕПЕРЕТЕ горублянско БМВ идва :wave: :smoke:

бате аз ти казах 4е е36 да ми го подарят няма да си зема освен ако не е М3,така4е не ми пробутвай некви ко4инки с м43 :mhihi: :mhihi:
обикновената е36-ца за мен не е кола
нищо ли4но :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 11 Дек 2007, 10:41

vladuicho написа:P.S. за bavareca_86 ,купи си една Е36 и пусни двайсетината коня които са останали под капака да ходят да пасат някаде (нищо лично брат,ташак да става),на RSxRacer му излезна малко пяна ама ше му мине като ми види задния номер на облепеното с M POWER лепенки баварче :lol:

ТРЕПЕРЕТЕ горублянско БМВ идва :wave: :smoke:

бате аз е36 ти казах 4е няма да си зема никога освен ако не е м3,така4е докарай си задника за един старт с бега4а м43 :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Tuning