Двигател 330d Монтиране на e36 coupe
Модератор: bum_bum
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
би било глупаво да купиш само мотор, защото в хода на работа ще видиш, че ще ти трябват и много други уж дребни работи, които или не се намират или са много скъпи
това, което би ти свършило работа за такъв проект е цяла ударена кола, както някой преди това писа
много трудна задача е това, към което си решил да се стремиш, по-добре потърси някой от бензиновите мотори за е36 и почети из нета, това е извървян многократно път и няма нужда да се открива топла вода
във велико търново имало някакъв компакт с мотор 3.0 от Х5, ето това вече е нещо интересно, ако е истина разбира се

много трудна задача е това, към което си решил да се стремиш, по-добре потърси някой от бензиновите мотори за е36 и почети из нета, това е извървян многократно път и няма нужда да се открива топла вода

във велико търново имало някакъв компакт с мотор 3.0 от Х5, ето това вече е нещо интересно, ако е истина разбира се

No bling at the Ring
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Honzik написа:... т'ва мислиш ли, че ще се събере в коша на Е36?Че аз нещо не го виждам....
V12 Влиза в коша на Е36 та това ли няма да влезне

А нали знаете колкото по тясно толкова по хубаво...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
R1cerBoy написа:И кво праим като не го виждаш
А, ми кво правиме - чепкаме вълна, както виждаш...

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
"BadAngel" е прав като казва, че ще е най-добре да взема цяло купе ударено защото ще се наложи доста промени и засега издирвам такова на добра цена разбира се
А и в момента съм се хванал с некви бизнеси да искарам някои лев и малко нямам врене 

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3