?
Модератор: bum_bum
10 мнения
• Страница 1 от 1
?
колеги 4увьл сьм 4е врц-тата преди турбото имат дюза която подава гориво което се вьзпламенява и така при ниски убороти турбото запо4ва да сму4и моменталко и ефекта си4ки знаем кьв е ...
интересува ме каква е то4но системата тоест изпьлнението и ? дали тая дюза епреди турбото и как се вьзпламенява бензина подаден от нея? има ли нужда от вьзпламенителна свещ кои определя коли4еството на горивото и тнт...
благодаря предварително
BMW-FORUM

благодаря предварително
BMW-FORUM

Re: ?
KA_sport написа:колеги 4увьл сьм 4е врц-тата преди турбото имат дюза която подава гориво което се вьзпламенява и така при ниски убороти турбото запо4ва да сму4и моменталко и ефекта си4ки знаем кьв е ...![]()
интересува ме каква е то4но системата тоест изпьлнението и ? дали тая дюза епреди турбото и как се вьзпламенява бензина подаден от нея? има ли нужда от вьзпламенителна свещ кои определя коли4еството на горивото и тнт...
благодаря предварително
BMW-FORUM![]()
![]()
Тая система отдавана не се използва,доколкото знам само тойота е използваха за последно,идеята е турбото винаги да е в обороти и дава голям надув,тва е идеята общо взето,но за всекидневна опотреба нема приложение

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
KA_sport написа:.. има ли нужда от вьзпламенителна свещ кои определя коли4еството на горивото и тнт...
Несъм много сигурен, но след като четем в другата тема какви температури се развиват в изходящите колектори - едва ли има нужда нещо да го възпламенява тоя бензин дето се впръсква.
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Selqatin написа:KA_sport написа:колеги 4увьл сьм 4е врц-тата преди турбото имат дюза която подава гориво което се вьзпламенява и така при ниски убороти турбото запо4ва да сму4и моменталко и ефекта си4ки знаем кьв е ...![]()
благодаря предварително
BMW-FORUM![]()
![]()
Тая система отдавана не се използва,доколкото знам само тойота е използваха за последно,идеята е турбото винаги да е в обороти и дава голям надув,тва е идеята общо взето,но за всекидневна опотреба нема приложение
Има си я още и ще продължава да я има

Изгарянето на част от сместа пак става в колектора само,че без
въпросната дюза.
S-stail написа:Selqatin написа:KA_sport написа:колеги 4увьл сьм 4е врц-тата преди турбото имат дюза която подава гориво което се вьзпламенява и така при ниски убороти турбото запо4ва да сму4и моменталко и ефекта си4ки знаем кьв е ...![]()
благодаря предварително
BMW-FORUM![]()
![]()
Има си я още и ще продължава да я има![]()
Изгарянето на част от сместа пак става в колектора само,че без
въпросната дюза.
Знам,ама тойота последни използваха тая дюза

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Dimitar написа:KA_sport написа:.. има ли нужда от вьзпламенителна свещ кои определя коли4еството на горивото и тнт...
Несъм много сигурен, но след като четем в другата тема какви температури се развиват в изходящите колектори - едва ли има нужда нещо да го възпламенява тоя бензин дето се впръсква.

- Bmw 325 E36
- Потребител
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
да бре

10 мнения
• Страница 1 от 1