Възможно ли е в България да се инсталира NOS????

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Потребител
Аватар

Възможно ли е в България да се инсталира NOS????

Мнение от M5-V8-5.5 » 02 Мар 2004, 12:25

Възможно ли е в BG да си сложиш азот и ако е възможно къде и колко би струвало??И най-вече струва ли си усилията и средствата :wtf:
Когато цъфнат теменугите,
и виждаш че върви на зле,
еби им майката на другите
и гледаи ти да си добре!!!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 02 Мар 2004, 12:40

:OT: бе то и твоето потребителско име е абсурдно ама явно има хора дето се регистрират по форумите с тази комбинация цифри и букви .. :wink:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 02 Мар 2004, 20:20

би трябвало да има такива сервизи 6тото доста ве4е взех да 4ета наляво и надясно.ина4е сигурно струва майка си и баща си.питай васил вели4ков от ауди форума.тои има нос доколкото разбрах от постовете там

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Мар 2004, 21:07

всъщност тази система е доста евтина (сравнено със конете които може да ти даде и със подобни коне от турбота и компресори)...

проблема е че малко двигатели фабрично могат да понесат повече от 50 коня дюза... трябват бутала, може бияли, това онова- става дебело. а и другия проблем е че ако не си го сметнал както трябва и ти обеднее сместа докато духаш... стават зрелищни зулуми :)

та мисълта ми беше че слагането е лесно. правенето на двигателя да държи на азотния окис е без да стане на граната е трудно.
алекс
трабант 601с
разни други возила

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 02 Мар 2004, 23:56

Слагат тука някаде обаче и аз не знам къде. Дочувал съм че цената е около 2000лв.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 03 Мар 2004, 11:52

Ники златков май слагал такива системи или някой от ненормалниците съзтезатели беше
иначе аз имам един приятел дето може да сложи ама не се наема да се занимва с ашлаци
а и alx е прав че доста доработки трябва да понесе двигателя
а и между другото райския газ може да увеличи не повече от 50% от базовата мощност на двигателя, така че дали си заслужава... :roll:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 03 Мар 2004, 12:31

Ники златков слага в сервиза му на гърба на МГУ-то се намира точно тази улица която излиза срвщу главния ход на мултигруп(дето застреляха Илия Павов ) Цената май беше 1800лв.

Потребител
Аватар

Мнение от risky_rush » 11 Мар 2004, 0:52

МАX DRIVE -Tака се казва магазина в койтио прадавяат НОС. Цената му е 2640 лв. без монтаж и зареждане, а тои се намира на бул. Булгария, от лявата страна преди светофара за Ив.Вазов, посока центъра.

Потребител
Аватар

Мнение от momo » 11 Мар 2004, 18:47

аааааа. аз сам чувал за един маистор в първомаи ,които монтирал НОС от стараи газови уредби при това почти без пари , и много се хвалел ,че неговите системи нямат нужда от зарездане след 2-3 састезания,защото сабирали 60 литра нитро оксид :D :D ....... жалко че не можел да дава гаранция :oops: и ги монтира само на луди и отчаяни састезатели без семеиства.

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 11 Мар 2004, 22:39

momo написа:.... жалко че не можел да дава гаранция :oops: и ги монтира само на луди и отчаяни састезатели без семеиства.

:mha: :mha: Аз тамън се развеждам :mrgreen: :lool:
Изображение

Потребител
Аватар

НА ZEX СА 1300ЛЕВА

Мнение от VASIL4X4 » 15 Мар 2004, 19:26

КАКВИ СА ТИЯ MAX DRIVE ЗА КАКВО ГОВОРИТЕ ЗА КАКВИ 2640 ЛВ.1300ЛВ СА В МАГАЗИНА НА ОФИЦИАЛНИТЕ ВНОСИТЕЛИ НА SPARCO ЗА СУХА СИСТЕМА ,А ПЪК МОКРАТА Е 1500ЛЕВА ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ ИМАТ И СЕРТИФИКАТ И УПЪТВАНЕ ЗА МОНТАЖА И ЗА ЕФЕКТА ОТ ТИЯ СИСТЕМИ .А МОНТАЖА НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КОЛКО СКЪП .КВИ СА ТИЯ ЦЕНИ ДЕТО ГИ ОБАЖДАТ ТИЯ MAX DRIVE .АДРЕСА НА ОФИЦИАЛНИТЕ ВНОСИТЕЛИ НА SPARCO E ВЪВ ВАРНА НА УЛ.КАРАМФИЛ 28
Е ТАМ НЯМА САМО НИТРО СИСТЕМИ ИМА ВСИЧКО ИМАТ И ДОСТА НЕЩА НА ОФЕРТА .АЗ ЛИЧНО СИ ВЗЕХ ЗИМАТА СЕДАЛКИ И ВОЛАН ЗА ДОСТА ДОБРИ ПАРИЦИ .
АКО ИСКАТЕ ТЕЛЕФОНА ИМ ПИШЕТЕ МИ .

edited by Turturelo
Изключи го този Caps Lock, по неписани правила писането с големи букви се приема като "крещене", предполагам, че не искаш да ни крещиш от първия си пост :nono:

Назад към Tuning