някой има ли бели колометражи ?
Модератор: bum_bum
12 мнения
• Страница 1 от 1
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
някой има ли бели колометражи ?
някой има ли бели километражи или да ми кажи откаде мога да си купя или сайт от който да си ги драпна с действителни размери и да си ги направя мерси предварително. става дума за бмв е36 компакт 95-та разграфено до 240 км и 7 хил уборота мисля че беше 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: някой има ли бели колометражи ?
Баце в Русе ги има на битака по 10-тина лева. Направени перфектноhip_hop_joe написа:някой има ли бели километражи или да ми кажи откаде мога да си купя или сайт от който да си ги драпна с действителни размери и да си ги направя мерси предварително. става дума за бмв е36 компакт 95-та разграфено до 240 км и 7 хил уборота мисля че беше

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Гост
-
Бате наистина ако са само бели километражи по-добре да си ги купиш от магазинчетата за гъзарийки за около 10лв. и не им е лоша изработката
Защото ако си ги правиш сам ще ти излязат поне двойно и ако не си правил преди те чака голям зор
Аз си направих около 10 различни и съм доволен ама колко ми струваха не питай
Единственото което постигаш като си ги правиш сам е уникалност
Ето едни от тези които аз съм правил

Защото ако си ги правиш сам ще ти излязат поне двойно и ако не си правил преди те чака голям зор

Аз си направих около 10 различни и съм доволен ама колко ми струваха не питай

Единственото което постигаш като си ги правиш сам е уникалност

Ето едни от тези които аз съм правил

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Други кат на haho нема, тая Е30-ка много бърза станала - със Sparco-то дига 280
Тея белите оригинален размер ли са, в смисъл кат ги изкарам на принтера ше са ориг размер, щот поназнайвам някои раути на фотошоп

Тея белите оригинален размер ли са, в смисъл кат ги изкарам на принтера ше са ориг размер, щот поназнайвам някои раути на фотошоп
Memphys написа:Други кат на haho нема, тая Е30-ка много бърза станала - със Sparco-то дига 280
километражите са страшни .още един път мерси haho.
a бате мислим че не върви от спаркото а от това
- Гост
-
- bobibg
- Потребител
-
- Кара: най-красивата
- Мечтае да кара: Е-46 GTR
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
sachs написа:Memphys написа:Други кат на haho нема, тая Е30-ка много бърза станала - със Sparco-то дига 280
Много му малък колектора бре Атанасе

///peter написа:sachs написа:Memphys написа:Други кат на haho нема, тая Е30-ка много бърза станала - със Sparco-то дига 280
Много му малък колектора бре Атанасе
на тия е такъв модела

12 мнения
• Страница 1 от 1