Въпрос за ASC

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Юли 2007, 12:07

Само с гуми НЕ стаа трее си окачване читави амортесиори и пружини ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 17 Юли 2007, 12:34

vld написа:Само с гуми НЕ стаа трее си окачване читави амортесиори и пружини ;)

то просто 16-та ще спре да върви от големите гуми и за това няма му траа асц :mhihi: ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 19 Юли 2007, 2:13

ta6aka на страна , скоро ще тестваме Е36 316 с двигател М40В16 как се справя с турбинка на 1 бар :) подкараме ли я ще ви държа в течение със снимки и видео ;)

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 19 Юли 2007, 7:34

:) :) :) :) :yes: :yes: :yes:
Ето така ви искам знаех си че Лудия GSM ще е човека :bchug:

Аз впрочем от неговите клипчета в Youtube се запалих за турбо на колата. Звука от турбото е невероятен... ох сега се ентусиазирах съвсем :)

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 19 Юли 2007, 7:48

Zaho написа::) :) :) :) :yes: :yes: :yes:
Ето така ви искам знаех си че Лудия GSM ще е човека :bchug:

Аз впрочем от неговите клипчета в Youtube се запалих за турбо на колата. Звука от турбото е невероятен... ох сега се ентусиазирах съвсем :)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: що ли ми е много познато това чувство.лудия наистина е заразен.и аз от там се разболех :mhihi: :mhihi: :mhihi:
а лек за тая болест още нема

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 19 Юли 2007, 14:20

По време на големите дъждове искарах акъла на двама тираджия :shock: (а моя излезна два пъти)
на околовръсното карах зад един тир, пуснах си мигача, погледнах да ли има някой от среща, видях че никой няма и пред тира който ще изпреварвам. Дадох лек газ и тръгнах да изпреварвам със скорост около 40~50 км/ч, забелязах че отсреща идва тир който е с по висока скорост, намалих предавката и настъпих малко повечко газта тъй като тира който изпреварвах беше доста дълъг. След настъпването на газта започна и филма 8) . Задните колела на бавареца почти ме изпревариха, и аз започнах да изпреварвам тира с вратите на страни(даже се гледахме лице в лице с тираджията). Ужас, започна едно крещене в колата(жената,приателката и приятела с един тон ;) ). Пуснах газта за да овладея положението и може би заради паниката и адреналина съм дал пак леко повечко от нужнуто и колата се завъртя точно в обратната посока(пак с вратите на страни но този път задницата на бавареца гледаша тираджията който го изпреварвах), в дясната ми страна оставаше тира който идва отсреща. Последна една комбинация на пускане на газта и този път по равномерна газ овладах ситуацията без нищо на никой да му се случи(добре че тира който идваше отсреща намали след като видя какви комбинации от фигури правя). След този ден се си мисля че едно АСЦ ще е много добре при такива дъждовни ситуации, и да же си мисля преди зимата да направя една такава инвестиция.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 19 Юли 2007, 18:01

сложи асц на десния крак и всичко ще е наред ... па и ефтинджос ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325 Turbo

Мнение от asi_tulev » 20 Авг 2007, 16:00

Sharo написа:сложи асц на десния крак и всичко ще е наред ... па и ефтинджос ;)

:yes: :yes: :yes: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 20 Авг 2007, 20:57

сложи асц на десния крак и всичко ще е наред ... па и ефтинджос
:yes:
съгласен съм, но точно в тази ситуация се получи така че съвсем неочаквано :shock:

Предишна

Назад към Tuning