Махане на старото листче за скоростите как?
Модератор: bum_bum
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
slavianko написа:bum_bum написа:Явор написа:я кажи кой,че да спретнеме интригаbum_bum написа:Некои май ше ядат шамари от 52 ръка...и некви залагания
Aз залагам шпера от 324- ката за якото момче срещу 3- ма от форума по избор, даже едниния ко иска мое да носи и въпросния къс лост![]()
Стига ве вие ма вкарахте в ебати екшъна
![]()
Аз иначе не съм лош
![]()
Не че не го мога ама..... По добре на по бира не на по бой. Тогаз да видим кой кого
за бира щом става въпрос само кажете кога и къде...

Последна промяна sachs на 25 Юни 2007, 22:49, променена общо 1 път
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
Еми аз първо смених моят лост с такъв от снимката ти но с оригиналната топка понеже тя е доста дълга ми изглеждаше все така стърчащ и по този начин се намали леко. Иначе си прав само с намаляне на дължината нищо не помага. Просто като че ли по добре изглежда само това еsachs написа:slavianko написа:Баце и ти май четеш между редоветеsachs написа:Явор написа:бухахахаххахаххахахаххахахахха
мухиииииихихихихихихииххиих
какакаккакаккаккаакаккакаа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ето бе бате пак научихме по нещо...ама сигурно става само с момо инче не..![]()
![]()
![]()
Човека не пита как да си скъси хода на скоростният лост а как да си скъси ДЪЛЖИНАТА на лоста. А и това е далеч по лесен вариянт. А и що не му кажеш за цената на това от снимката
напротив отлично разбрах ква им е идеята на момчетата,само не разбирам кво ше постигнат със скъсяване на лоста,точно кво се опитват да направят...
И не казвай че съм нинджа. Аз тренирам нелегално вече 20г
Последна промяна slavianko на 25 Юни 2007, 22:55, променена общо 1 път
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
slavianko написа:Еми аз първо смених моят лост с такъв от снимката ти но с оригиналната топка понеже тя е доста дълга ми изглеждаше все така стърчащ и по този начин се намали леко. Иначе си прав само с намаляне на дължината нищо не помага. Просто като че ли по добре изглежда само това еsachs написа:slavianko написа:Баце и ти май четеш между редоветеsachs написа:Явор написа:бухахахаххахаххахахаххахахахха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човека не пита как да си скъси хода на скоростният лост а как да си скъси ДЪЛЖИНАТА на лоста. А и това е далеч по лесен вариянт. А и що не му кажеш за цената на това от снимката
напротив отлично разбрах ква им е идеята на момчетата,само не разбирам кво ше постигнат със скъсяване на лоста,точно кво се опитват да направят...
по добре изглежда наистина,но въобще не е по удобно...поне на мен не ми е удобно
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Бе то и на мен не ми е по удобно в интерес на истината ама кат усрах Момото вече и сега ме е срам да кажаsachs написа:slavianko написа:Еми аз първо смених моят лост с такъв от снимката ти но с оригиналната топка понеже тя е доста дълга ми изглеждаше все така стърчащ и по този начин се намали леко. Иначе си прав само с намаляне на дължината нищо не помага. Просто като че ли по добре изглежда само това еsachs написа:slavianko написа:Баце и ти май четеш между редоветеsachs написа:Явор написа:бухахахаххахаххахахаххахахахха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по добре изглежда наистина,но въобще не е по удобно...поне на мен не ми е удобно

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Две камили летели ендата на ляво другата в жълто. А сега ти кажи в коя минджа е истината ?Явор написа:май само тва за минджата е истина

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
slavianko написа:Две камили летели ендата на ляво другата в жълто. А сега ти кажи в коя минджа е истината ?Явор написа:май само тва за минджата е истина![]()
в турбинираната ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Sharo написа:slavianko написа:Две камили летели ендата на ляво другата в жълто. А сега ти кажи в коя минджа е истината ?Явор написа:май само тва за минджата е истина![]()
в турбинираната ...
тва е истината

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2