Махане на старото листче за скоростите как?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 25 Юни 2007, 22:46

slavianko написа:
bum_bum написа:
Явор написа:
bum_bum написа:Некои май ше ядат шамари от 52 ръка :mhihi:
я кажи кой,че да спретнеме интрига :mhihi: ...и некви залагания :mhihi:

Aз залагам шпера от 324- ката за якото момче срещу 3- ма от форума по избор, даже едниния ко иска мое да носи и въпросния къс лост :mhihi:
:mhihi: :mhihi: Стига ве вие ма вкарахте в ебати екшъна :mhihi: :mhihi: Аз иначе не съм лош :uups: :uups: Не че не го мога ама..... По добре на по бира не на по бой. Тогаз да видим кой кого ;)

за бира щом става въпрос само кажете кога и къде... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна sachs на 25 Юни 2007, 22:49, променена общо 1 път

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 25 Юни 2007, 22:48

bum_bum написа:
Явор написа:
bum_bum написа:Некои май ше ядат шамари от 52 ръка :mhihi:
я кажи кой,че да спретнеме интрига :mhihi: ...и некви залагания :mhihi:

Aз залагам шпера от 324- ката за якото момче срещу 3- ма от форума по избор, даже едниния ко иска мое да носи и въпросния къс лост :mhihi:

само нинджа може да убие нинджа... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: ре

Мнение от slavianko » 25 Юни 2007, 22:51

sachs написа:
slavianko написа:
sachs написа:
Явор написа:бухахахаххахаххахахаххахахахха
мухиииииихихихихихихииххиих
какакаккакаккаккаакаккакаа
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed:

ето бе бате пак научихме по нещо...ама сигурно става само с момо инче не.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Баце и ти май четеш между редовете :winky: Човека не пита как да си скъси хода на скоростният лост а как да си скъси ДЪЛЖИНАТА на лоста. А и това е далеч по лесен вариянт. А и що не му кажеш за цената на това от снимката :winky:

напротив отлично разбрах ква им е идеята на момчетата,само не разбирам кво ше постигнат със скъсяване на лоста,точно кво се опитват да направят...
Еми аз първо смених моят лост с такъв от снимката ти но с оригиналната топка понеже тя е доста дълга ми изглеждаше все така стърчащ и по този начин се намали леко. Иначе си прав само с намаляне на дължината нищо не помага. Просто като че ли по добре изглежда само това е
И не казвай че съм нинджа. Аз тренирам нелегално вече 20г
Последна промяна slavianko на 25 Юни 2007, 22:55, променена общо 1 път
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 25 Юни 2007, 22:53

slavianko написа:
sachs написа:
slavianko написа:
sachs написа:

ето бе бате пак научихме по нещо...ама сигурно става само с момо инче не.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Баце и ти май четеш между редовете :winky: Човека не пита как да си скъси хода на скоростният лост а как да си скъси ДЪЛЖИНАТА на лоста. А и това е далеч по лесен вариянт. А и що не му кажеш за цената на това от снимката :winky:

напротив отлично разбрах ква им е идеята на момчетата,само не разбирам кво ше постигнат със скъсяване на лоста,точно кво се опитват да направят...
Еми аз първо смених моят лост с такъв от снимката ти но с оригиналната топка понеже тя е доста дълга ми изглеждаше все така стърчащ и по този начин се намали леко. Иначе си прав само с намаляне на дължината нищо не помага. Просто като че ли по добре изглежда само това е

по добре изглежда наистина,но въобще не е по удобно...поне на мен не ми е удобно

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 25 Юни 2007, 22:57

sachs написа:
slavianko написа:
sachs написа:
slavianko написа:
sachs написа:

по добре изглежда наистина,но въобще не е по удобно...поне на мен не ми е удобно
Бе то и на мен не ми е по удобно в интерес на истината ама кат усрах Момото вече и сега ме е срам да кажа :uups: Ма поне пък е красиво ко :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 25 Юни 2007, 23:03

май само тва за минджата е истина :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 25 Юни 2007, 23:15

Явор написа:май само тва за минджата е истина :mhihi:
Две камили летели ендата на ляво другата в жълто. А сега ти кажи в коя минджа е истината ? :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 25 Юни 2007, 23:58

slavianko написа:
Две камили летели ендата на ляво другата в жълто. А сега ти кажи в коя минджа е истината ? :mhihi: :mhihi:

в турбинираната ... :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 29 Юни 2007, 23:43

Sharo написа:
slavianko написа:

в турбинираната ... :mhihi:

тва е истината :twisted:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

коз

Мнение от KPETEH » 01 Юли 2007, 12:43

яко, некви други идеи

Фотошоп-ни го и си го гледай по къс... деа смешката

Предишна

Назад към Tuning