Турбо :) ок , а бензина ???
Модератор: bum_bum
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Турбо :) ок , а бензина ???
И какво мислите за добрия стар нафталин и , нека някой издаде малко тайни отностно ''бъркочите" домашно производство съотно6ения и тн.
на всички ни е известно за да няма детонация паралелно с голямия надув е задължително минимум 98
, който по-трудно се самовъзпламенява от високото налягане
, нали идеята при бензиновите двигатели е изкрата да пали горивната смес ,а не високото налягане
...
пуснах темката сега сте вие:)
на всички ни е известно за да няма детонация паралелно с голямия надув е задължително минимум 98

, нали идеята при бензиновите двигатели е изкрата да пали горивната смес ,а не високото налягане

пуснах темката сега сте вие:)
ИмаШе една далавера, която е супер концентрат и върШи точно работата да качи октановото число. БеШе някакво странно име и zнам, че се намира принципно "само" с връzки от НефтоХим.
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
толуен знам ненормалните слагат да вдигат октана(тва е разредител за боя, ама е мноо агресивна добавка за всякакви повърхности като ацетона+това е отровно) другата хава е диметилолово(дали не бе6е триметил?? аве май бъркам то4но името излезе ми от главата
)
тва е отровна хава дето я слагаха в стария оловен бензин!! много мо6тен супресор на детонации!!!!! (някои да ме поправи за името му 4е май не вярно
) тази оловна добавка съ6то е много отровна...
метанола да съ6то но ако се смеси пове4е от 10% с бензина трябва донастройка на сместа+това при по големи концентрации бърка ламдата.......
поправка тетраметил олово (дано поне пак не съм го сбъркал)
втора поправка толуен=толуол (просто като съм го проверявал в нета, навсякъде е толуен затова го написах така)
П.С постман се парви на луд и само ни гледа сеира кви глупости пи6ем
...... зна4и тоуоу вика6 ехехехехе 

тва е отровна хава дето я слагаха в стария оловен бензин!! много мо6тен супресор на детонации!!!!! (някои да ме поправи за името му 4е май не вярно

метанола да съ6то но ако се смеси пове4е от 10% с бензина трябва донастройка на сместа+това при по големи концентрации бърка ламдата.......
поправка тетраметил олово (дано поне пак не съм го сбъркал)
втора поправка толуен=толуол (просто като съм го проверявал в нета, навсякъде е толуен затова го написах така)
П.С постман се парви на луд и само ни гледа сеира кви глупости пи6ем

" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Абе кажете какво да сипем да бега бега 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
V_G_Z написа:П.С постман се парви на луд и само ни гледа сеира кви глупости пи6ем...... зна4и тоуоу вика6 ехехехехе
Абе не е баш така, защото това което аз знам съм го чел и всеки може да го прочете също като мен, та в този смисъл няма какво ново да напиша. Иначе другото вещество което написа е оловен тетраетил ( Pb(C2H5)4 ), но то не се добавя в чист вид, а е смесено с едни други боклуци, който максимално се опитват да му попречат да остане в горивната камера под формата на нагар.

9 мнения
• Страница 1 от 1