Turbo compresor ili supercharger за M42 ???
Модератор: bum_bum
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Stormer написа:Гледам повече от месец не се е коментирала темата и ми стана интересно до каде сте стигнали (че и аз съм се запалил в последно време) ?
за момента проекта съм го замразил поради ло6и атмосферни и финансови условия , надявам се напролет да има развитие

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
- RoadRunner
- Потребител
-
Spuercharger
Чета мненията по вапроса за Turbo-то и си мисля, че по-лесния вариянт остава Supercharger-a.Тип Downing/Atlanta.
На www.Ebay.com се продават Supercharger-и за около 150$.
Вижте например този 2456604756. Според мен, основния проблем е да се преправи колектора, защото всички знаем колко струва заварка на алуминии.
P.S. В никакав случай не се опитвам да изразявам компетентно мнение. Просто се опитвам да помогна, защото темата ме интересува пряко за евентуален подобен опит за тунинг от моя страна.
На www.Ebay.com се продават Supercharger-и за около 150$.
Вижте например този 2456604756. Според мен, основния проблем е да се преправи колектора, защото всички знаем колко струва заварка на алуминии.
P.S. В никакав случай не се опитвам да изразявам компетентно мнение. Просто се опитвам да помогна, защото темата ме интересува пряко за евентуален подобен опит за тунинг от моя страна.
мм неписан закон е 4е компесор на малък двигател е неигодно да се слага... мноо желязо(натежава предницата) плюс това иска доста място, американците са големи фенове ама техните коли нямат ни6то об6то с на6ите.... турбо му е маиката
по малко, по леко, пове4е опции след като се сложи(boost trim например) ......
така 4е аз съм определено за турбо

така 4е аз съм определено за турбо

" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4