пак чипове...
Модератор: bum_bum
9 мнения
• Страница 1 от 1
пак чипове...
Здрасти маниаци!
Разучих доста чип тунинга по бг сайтовете и..
Странно но на дизелите горе доло тройно по-голям ефект имат( примерно на BMW 318 TDS 90 кс - +30 кс и около 36% въртящ момент, тоест 70 Nm ) При това цените са от 800 лв на горе, а поне според мен за 800 лв си струват още 30тина коня под капака
А на бензиновите агрегати дават по 10 - 15 кс при подобна мощност
Излиза че чип тунинг има смисал само при турбо дизелите така ли ??
Странно но на дизелите горе доло тройно по-голям ефект имат( примерно на BMW 318 TDS 90 кс - +30 кс и около 36% въртящ момент, тоест 70 Nm ) При това цените са от 800 лв на горе, а поне според мен за 800 лв си струват още 30тина коня под капака

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: пак чипове...
da_devil написа:Здрасти маниаци!
Странно но на дизелите горе доло тройно по-голям ефект имат( примерно на BMW 318 TDS 90 кс - +30 кс и около 36% въртящ момент, тоест 70 Nm ) При това цените са от 800 лв на горе, а поне според мен за 800 лв си струват още 30тина коня под капака![]()
и при турбо бензините също
Съответно ако си сложа турбо и после чип на нормално атмосферно бензинче ?
Само че стандартния чип е за немодифицирани двигатели де, значи ще трябва индивидуална поръчка..http://www.vixen-toys.com/download/sex-game-3.801.zip
Само че стандартния чип е за немодифицирани двигатели де, значи ще трябва индивидуална поръчка..http://www.vixen-toys.com/download/sex-game-3.801.zip

тук е тънкия момент че още не сам си купил колица
Решил сам да е някое БМВ 3ка Е36. Сас сигурност няма да е някоя ламя с 3 насочил сам се кам 316i , 318i, 318 tds и най-вече 318is. Понеже стигнах до заключението че мога да си зема и чип втора ръка от Германия за около 150-200 евро...
пп. Иначе в момента въртя с едно Ауди 100 93та 2.3i 140 кс

пп. Иначе в момента въртя с едно Ауди 100 93та 2.3i 140 кс
чип
Може ли някой само да ми каже от къде мога да си намеря чип, но да има превключвател за нормален режим на работа и спорт?
Радвай се когато говорят зад гърба ти, това означава, че все още си номер 1 !
9 мнения
• Страница 1 от 1