относно чипивете
Модератор: bum_bum
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Breyton написа:Работата е там че някои хора нямат време да лежат по цял ден под колата нито искат да ходят на състезания а просто да им живне малко колицата.А ти не си мисли че и с теб не може да се изгаври някоя астра.Все пак всеки си намира майстора в определен момент.
ами аз като съм се залежал под колата заеби да знаеш под колата ми има интернет и лаптоп и цъкам от там по цял ден

От астри съм падал само от тая на ген4о преди година но сега дори и да падна в никакъв случай няма да е гавра а особено ако се тръгва от място
Проблема е 4е хората които си купуват 4ипове за стандартни атмосферни бмв-та наистина не ходят по състезания нямат нужните познания възможност и време сами да си пипнат колиците , но имат желание колата им да тръгне но пък не им се дават или нямат кой знае какви пари и опират до най-евтиния вариянт 4ип4е и се доверяват на хора като теб. И резултата е нищо и половина

Не си мисли 4е нещо си ми конкуренция или подобни неща аз имам къде да си продавам смт-та и разни уред4ета за следене на афр. температури налягания и др.
Просто ми писна да 4ета за алабала тунинг 4ипове които на стандартно атмосферно бмв немогат да ка4ат и 15% пове4е коне
като резултат е големия смях и излагация на марката е тва е. У4удени погледи на собственици на тунинговани с 4ип бмв-та и доволни от резултата келе64ета пускащи заядливи постове у стретрацинг подфорума.

Ама всеки си прави сметка по кой път да тръгне и кой според него е правилен и на кое от горните човечета ще прилича айде със здраве.
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Виж сега всички вече знаем че ти си номер едно в тунинга така че престани да го изтъкваш и постоянно да натякваш колко сме зле в тая област ние простосмъртните.Аз дори и не смея да си помисля да ти бъда конкуренция тъй като се занимавам с коренно различни неща така че бъди спокоен.
Сега може да идеш и да разясниш на всички големи тунинг фирми как няма полза от чиптунинга и да престанат да лъжат клиентите.
Между другото темата май е за чиптунинг, което означава че си в
PEACE
Сега може да идеш и да разясниш на всички големи тунинг фирми как няма полза от чиптунинга и да престанат да лъжат клиентите.
Между другото темата май е за чиптунинг, което означава че си в

PEACE
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Breyton написа:Работата е там че някои хора нямат време да лежат по цял ден под колата нито искат да ходят на състезания а просто да им живне малко колицата.
Е щом е само за едното живане може лесно и бързо да си върнеш умрелите коне като за начало.
Аз съм на принципа, че ако искаш колата да тръгне трябва да решиш проблема радикално.
Абе каквото и да говорим чипа е серизона работа и разкрива невероятните възможности които производителя е заложил в колата.
Аз го смятам така 320 + чип = ПОЧТИ 328

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Значи и аз карам 528 а не 525Alexbmw написа:_BoBI_ написа:Аз го смятам така 320 + чип = ПОЧТИ 328
Май нещо ти е развален калкулатора![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
не разбрахте ли че със 100 200лв нищо не става.чипа е ефективен ако смениш филтър,изпускателен колектор вал и др.без тез не6та се едно си сипал хубав бензин.а по въпроса с дигането на оборотите..то е ефективно само на първа,ако я изчакаш и на втора вече губиш. трябва и друго налягане на м.помпа иначе лагерите са чао и така нататак......
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2