Разпределителен вал за М40

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар

Разпределителен вал за М40

Мнение от difcho » 18 Фев 2007, 22:01

Интересува ме Спортен разпределителен вал за Е30 318и М40 мотор къде може да се намери и на какви пари. Ако го сменя него трябва ли да сменям нещо друго (задължително ли е)? Какъв горе долу ще е ефекта като мощност и разход след смяната?

Надявам се хората които наистина имат представа от тези неща да напишат нещо по темата :)

Извинявам се ако темата не е точно за Тунинг раздела нека модераторите я преместят. Благодаря предварително на тези които ми дадат полезна информация :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от difcho » 20 Фев 2007, 0:34

е хора никой с нищо ли неможе да ми помогне ? толкова сложни въпроси ли зададох :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Фев 2007, 0:47

ще ти се изнесе максимума на въртящия момент по-високо в оборотите и логично ще се качи разхода :) и в зависимост от това колко агресивен е вала, ще стане по-досадно карането на колата в града (на ниски обороти).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 20 Фев 2007, 11:57

не ти е сложен въпроса просто незнам кой ще си играе да сменя вал особенно на М40 ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от difcho » 20 Фев 2007, 12:02

на мене колата ми трябва за дрифт и ДОКОЛКОТО е възможно засега да се кара и нормално из града :) а някой може ли да ми каже откъде мога да намеря такъв вал и кви пари е горе долу :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от difcho » 20 Фев 2007, 12:04

вала не е проблем да се смени просто искам инфо за него :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: се на жена си
Мечтае да кара: нещо с шест дросела

Мнение от mladfen » 20 Фев 2007, 18:03

http://www.swiatek.com.pl/walkisportowe.php#bmw
вала за М40 е към 500лв с ДДС без доставката
пиши на хората едно запитване те ще ти отговорят веднага

ПП Има доста фирми, пробвай с www.google.bg
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!

Назад към Tuning