? за гърне
Модератор: bum_bum
9 мнения
• Страница 1 от 1
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
? за гърне
Гледам напоследък само тъпи въпроси се задават,че и аз да неостана по-назад
Мисля да сложа краино гърне на печката/само да отбележа че не целя подобряване на звукът а единствено визуален ефект/
Та въпроса ми е ще има ли разлика във вървенето ако Ф е по голямо или по малко от сегашното и ако новото гърне е с по-голям/малък обем ?...даневзема да я спъна нацяло че

Мисля да сложа краино гърне на печката/само да отбележа че не целя подобряване на звукът а единствено визуален ефект/
Та въпроса ми е ще има ли разлика във вървенето ако Ф е по голямо или по малко от сегашното и ако новото гърне е с по-голям/малък обем ?...даневзема да я спъна нацяло че

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Scouser
- младши ентусиаст
-
Ако ти е само за визуалното, само си смени накрайниците и си ти. Всяко спортни гърне ще ти дигне шума и ако не е качествено само ше ручиш и ще загубиш мошност. С нови хубави типчета ще получиш ефекта който искаш за по-малко пари и няма да загубиш от комфорта на Баваришето.
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Ако накрайниците са квалитетни и добре заварени( режат се старите и се заваряват новите) няма да изглежда хич зле. Зависи от майстора който го направи. Прави гърнета ако не са маркови ( в най-добрия случай) ще ти отворят колата във високите обороти, но за сметка на това ще изгубиш мошност-та в долните обороти. Ако колата ти е с малък двигател това е още по-голям проблем. Спортни филтри също са малко спорен момент ама за тях за друга тема.
- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
-
Scouser написа:Ако ти е само за визуалното, само си смени накрайниците и си ти. Всяко спортни гърне ще ти дигне шума и ако не е качествено само ше ручиш и ще загубиш мошност. С нови хубави типчета ще получиш ефекта който искаш за по-малко пари и няма да загубиш от комфорта на Баваришето.

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
предполагам че ще има известна разлика в звука с(филтър и права генерация до краиното гърне съм)при спортното естествено ще има разлика но това не ми пречи
Но накраиниците стоят неистествено и неми допадат,въпроса е с новото гърне колата да не загуби изобилстващата си мощноста 

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
Мерси за отговорите колеги
Но няма ли някои в форума които да е слагал на печката спортно гърне зада сподели на какво да обърна внимание зада няма непредвидени изненади
Но няма ли някои в форума които да е слагал на печката спортно гърне зада сподели на какво да обърна внимание зада няма непредвидени изненади

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Бях гелдал предаване как сложиха некви спортни гърнета на една печка от новите и неможеше да разбереш, че е дизел ...
.. супер лудо ревеше ...
А за спортните филтри доста хора казват, че ако нямаш турбо си е само звуков ефект....та даже и при някой коли пречи.... да не говорим, че голяма част от хората го слагат в близост до двигателя и ефекта е отрицателен.
... ама пък като се замисля .. ти си ТД
... тъй че имаш турбо ... е при тебе би трябвало да е в плюс
А какво гърне мислиш да зимаш? То не трябва ли да си е за Дизел?

А за спортните филтри доста хора казват, че ако нямаш турбо си е само звуков ефект....та даже и при някой коли пречи.... да не говорим, че голяма част от хората го слагат в близост до двигателя и ефекта е отрицателен.
... ама пък като се замисля .. ти си ТД

А какво гърне мислиш да зимаш? То не трябва ли да си е за Дизел?
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
филтрите и останалите глезотиики вече ги има ама това гърненце ме мъчи още
Незнам дали са специални за дизел никаде по каталозите не срещнах моята модификация
но както спомена съм виждал на живо монтирани на 2.5тдс мАторя и останах очарован 

Незнам дали са специални за дизел никаде по каталозите не срещнах моята модификация

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз ако купувам гърне, а и това ще стане, бих искал да е нещо качествено - може да не е суперспортно, но да е истинска изработка от качествени материали и да е мислено, а не толкова да има визуален ефект. Да речем REMUS, Bosal, Walker, Borla (мамар, че звука е малко шибан), NES Sport (които много ручат взел ги дявол, на винтилова Вектра съм го чувал и е брутално за дълъг път), а ако стана милионер някой ден и Superspirt 

BMW only!
9 мнения
• Страница 1 от 1